Economic Local

Ieșenii care plănuiesc să-și găsească un nou loc de muncă pot alege dintre cele 993 de posturi vacante publicate de AJOFM Iași

Publicat: 22 sept. 2022
o imagine cu Ajofm Iasi
Ieșenii care plănuiesc să-și găsească un nou loc de muncă, în perioada 21 septembrie 2022 – 28 septembrie 2022, pot alege dintre 993 locuri de muncă vacante făcute publice de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași

Ieșenii care plănuiesc să-și găsească un nou loc de muncă, în perioada 21-28 septembrie 2022, pot alege dintre 993 de locuri de muncă vacante ce au fost făcute publice de către Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași. Din totalul de posturi, 813 sunt dedicate ieșenilor cu studii medii, 180 fiind pentru persoanele cu studii superioare

Din totalul de posturi vacante, 336 sunt destinate ieșenilor care doresc să activeze în domeniul serviciilor. În confecții sunt libere 63 de locuri de muncă, în timp ce în construcții sunt disponibile nu mai puțin de 443 de posturi. În domeniul industriei, în perioada următoare, sunt vacante 141 posturi. Cele mai puține locuri de muncă sunt disponibile în domeniul sănătății și al asistenței sociale, unde se dorește să se facă 13 angajări.

Ieșenii care plănuiesc să-și găsească un nou loc de muncă pot alege dintre 993 de posturi vacante

Ieșenii cu studii medii au mari șanse de angajare în perioada 21-28 septembrie 2022, deoarece AJOFM Iași a făcut publice 813 posturi vacante. Șapte firme ieșene, Gelas Media S.R.L., Hotel Orizont S.R.L., Master Club Excellence S.R.L., Micul Verde S.R.L., My Food Solutions S.R.L., Relansgabi S.R.L. și Yorgo Greek Food S.R.L., doresc să angajeze ajutor de bucătar. Hotel Orizont S.R.L. își dorește ca în perioada următoare să primească în echipă un ajutor de ospătar. Ieșenii se pot angaja și pe postul de barman. Două firme, Cristiana Max S.R.L. și Relansgabi S.R.L., își doresc să angajeze absolvenți de studii medii, experiența nefiind necesară. Gelas Media S.R.L. are nevoie și de un brutar. Alte patru firme din Iași, Bum Impact S.R.L., Hotel Orizont S.R.L., Micul Verde S.R.L. și Relansgabi S.R.L., plănuiesc să angajeze bucătar. Bum Impact S.R.L. își dorește ca persoana angajată să aibă studii medii și experiență în domeniu. Experiență pe un post similar trebuie să aibă și persoanele care doresc să se angajeze în cadrul Hotel Orizont S.R.L.

 Inproiect S.R.L. și Hotel Orizont S.R.L. au vacant câte un post de cameristă hotel. În ambele cazuri, experiența nu este necesară. Ieșenii care sunt în căutarea unui nou loc de muncă se pot angaja pe postul de cofetar, Home Cake S.R.L., Micul Verde S.R.L. și Mirrobello Dolce S.R.L. având posturi vacante.

AJOFM Iași a publicat 180 de locuri de muncă dedicate persoanelor cu studii superioare

Pentru ieșenii absolvenți de studii superioare, în perioada 21-28 septembrie 2022, sunt vacante 180 de locuri de muncă. Arcadis Excellence Center România S.A. vrea să angajeze analist și ajutor de analist. Creative Mibs S.R.L. are disponibil un post de asistent manager. Firma Toponatycad S.R.L. își propune ca în săptămâna următoare să angajeze cartograf. Persoanele care își doresc să ocupe acest post trebuie să fie absolvente de studii superioare, experiența nefiind necesară. Firma Toponatycad S.R.L. are vacant un post de consilier juridic și un post de consilier cadastru. Consilier juridic vor să angajeze și Das S.R.L. și Termo Service S.R.L. Trei firme ieșene, Das S.R.L., Fiscontexpertconsult S.R.L. și Frarom International Est S.R.L. își doresc să angajeze contabil. Termo Service S.A. are nevoie de expert contabil.

Pentru ieșenii cu studii superioare în domeniul tehnic ce plănuiesc să-și găsească un nou loc de muncă sunt vacante mai multe posturi de ingineri, precum inginer căi ferate, drumuri și poduri, inginer construcții civile, industriale și agricole, inginer construcții hidrotehnice, inginer de sistem în informatică, inginer ecolog, inginer geodez și inginer instalații pentru construcții.
Adauga un comentariu