Economic Local

Iesenii care-si platesc darile vor primi bonusuri de la Finante

Publicat: 19 nov. 2018
1

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi anunta persoanele fizice ca pot primi o bonificatie de 5 la suta din suma datorata, daca achita pana pe data de 15 decembrie obligatiile fiscale pentru anul in curs.

Citeste si: Schimbare radicala in Finantele iesene. O structura importanta este desfiintata. Bataia mare va fi pe functii

"Este important de stiut ca Declaratia Unica trebuie completata si depusa de catre persoanele fizice care realizeaza, individual sau într-o forma de asociere, venituri din România si/sau din strainatate, si de cele care datoreaza impozit pe venit si contributii sociale obligatorii. Persoanele care nu realizeaza venituri si aleg sa plateasca contributia de asigurare de sanatate au de asemenea obligatia de a depune Declaratia Unica. Declaratia Unica poate fi accesata la adresa https://declunica.anaf.ro/, cu numele de utilizator si parola contului personal din Spatiul Privat Virtual, prin certificat digital calificat sau prin intermediul portalului e-guvernare.ro", spun reprezentantii DGRFP. Incepand cu anul viitor, Declaratia Unica se va putea depune doar on-line.

 

Adauga un comentariu