Eveniment-Social

Iesenii care sufera de acest lucru trebuie sa fie foarte atenti! Tot mai multi pacienti ajung la spital

Publicat: 20 iul. 2018
1

In ultima perioada, tot mai multi ieseni ajung la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf. Spiridon", dupa ce au fost intepati de diferite insecte. De cele mai multe ori, multi pacienti ajung la spital din cauza unor alergii care apar ulterior.

Astfel, aproape zilnic, la UPU vin persoane care au fost intepate de albine sau au fost muscate de capuse. Medicii sustin ca aceste cazuri predomina in aceste luni ale anului, intrucat multi ieseni aleg sa isi petreaca timpul in aer liber. Totodata, multe persoane ajung la UPU din cauza capuselor, majoritatea asigurandu-se astfel ca nu intra in contact cu boala Lyme.

Citeste si: Inconstienta lor ii putea costa viata pe altii

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» a sosit un barbat din Iasi. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, pacientul prezenta mai multe intepaturi, provocate de albine. De precizat este faptul ca pacientul era alergic la acest lucru si dupa ce a primit ingrijiri medicale in Unitatea de Primire Urgente, a fost dirijat catre domiciliu, cu indicatii din partea medicilor", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu