Local

Ieșenii cu chef de infracțiuni, ajunși pe mâna polițiștilor!

Publicat: 13 mai 2022
maini incatusate
Indivizii suspectați de comiterea unor infracțiuni au fost reținuți de polițiști

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au anunțat că au efectuat rețineri în cazul celor care au încălcat legea și au comis fapte antisociale. Bărbații bănuiți de infracțiuni au ajuns pe mâna polițiștilor și li s-au întocmit dosare penale, urmând să se stabilească dacă sunt sau nu vinovați de faptele de care sunt suspectați.

După ce ar fi încălcat legea, mai mulți ieșeni au ajuns pe mâna polițiștilor și sunt cercetați. Doi bărbați suspectați pentru că au agresat o altă persoană au fost duși la secție pentru investigații și vor fi prezentați procurorilor pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Alți 2 indivizi vor da socoteală în faţa magistraților ieșeni, bănuiți că au intrat fără drept în anumite imobile și ar fi sustras bunuri.

o masina si agenti de politie
Oamenii legii au prins 2 bărbați bănuiți de infracțiunea de lovire sau alte violențe

Niște indivizi au picat pe mâna polițiștilor, fiind bănuiți de comiterea unor fapte interzise

 o persoana cu manusi si probe biologice
Un tânăr de 33 de ani a intrat în vizorul polițiștilor după ce a refuzat să îi urmeze la spital pentru a i se lua probe biologice

Pe data de 11 mai 2022, agenții din cadrul Secției I de Poliție Iași au reținut 2 bărbați de 36, respectiv 47 de ani suspectați de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„Din investigațiile efectuate până în prezent s-a constatat faptul că, în noaptea de 2 spre 3 mai 2022, în timp ce s-ar fi aflat în municipiul Iași, aceștia ar fi agresat fizic un alt bărbat. Pe data de 12 mai 2022, cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei vor fi prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac.

Pe lângă indivizi violenți, polițiștii ieșeni au avut de-a face și cu cetățeni care au refuzat să colaboreze cu ei, faptă ce, în unele cazuri, reprezintă infracțiune. La data de 8 mai 2022, un tânăr a fost prins de oamenii legii în comuna Aroneanu conducând băut. Bărbatul de 33 de ani a suflat un alcooltest, rezultând o valoare de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat să se conformeze solicitării polițiștilor de a-i urma la spital pentru stabilirea nivelului de alcoolemie în sânge, fapt pentru care, pe 11 mai 2022, a fost reținut pentru 24 de ore. Ieșeanul va fi prezentat cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

o mana care deschide o usa printr-un geam spart
Un ieșean de 24 de ani este bănuit că a spart mai multe magazine pentru a fura diverse produse

Mai mulți presupuși autori de furturi, încătușați și duși la secție

Un tanar din Iasi
Un individ este cercetat pentru furt calificat după ce a spart un magazin din Bucium și a sustras bunuri și bani

Recent, polițiștii de la Postul din Costești au identificat un bărbat de 37 de ani, suspectat de infracțiunea de furt calificat. Acesta ar fi furat pe 3 mai 2022 mai multe bunuri dintr-o stână din comuna Costești. Mai mult, agenții de la Secția I de Poliție Iași au prins un tânăr de 24 de ani, bănuit că a comis un furt.

„Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că acesta ar fi sustras produse alimentare și nealimentare, din 3 magazine din municipiul Iași, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 400 de lei”, a relatat purtătorul de cuvânt IPJ Iași.

Individul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și va fi dus în fața procurorilor ieșeni.

Tot zilele trecute, un tânăr de 19 ani din zona Bucium, municipiul Iași, a fost reținut de oamenii legii după ce ar fi spart un magazin de cartier. Florin N. este acum cercetat pentru furt calificat pentru că a sustras pachete cu țigări în valoare de 8.000 de lei și 2.000 de lei bani cash dintr-o societate comercială.

„La scurt timp de la demararea verificărilor de către polițiști, tânărul de 19 ani bănuit de comiterea faptei de furt calificat a fost identificat și dus la audieri. Pe baza probatoriului administrat în cauză, pe data de 3 mai 2022, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și dus în Arestul IPJ Iași. Pentru depistarea tânărului,  agenţii au beneficiat de sprijinul polițiștilor Biroului Urmăriri. Cercetările continuă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac.

Astfel, mai mulți ieșeni au ajuns pe mâna polițiștilor suspectați de comiterea unor infracțiuni.
Adauga un comentariu