Sport

Iesenii de la FCM „Poli” se vor reintilni cu Vasile Simionas

Publicat: 24 feb. 1999
1

•Dupa joc, Ilie Dumitrescu va da un raspuns cu privire la preluarea postului de presedinte al FCM „Poli”

Stadionul „Otelul”, din Galati, va gazdui miine cu incepere de la ora 11.00, intilnirea dintre echipelele Otelul si FCM „Poli” Iasi. Acest joc este un prilej de verificare a potentialului echipei noastre, pentru care formatia galateana este a doua divizionara A, ca partener in pregatiri, a echipei FCM „Poli”, dupa Foresta Falticeni. Iesenii vor aborda aceasta intilnire cu o maxima seriozitate, deoarece, un rezultat bun ar creste cota jucatorilor nostri.

Antrenorul Mihai Romila va pleca spre orasul de la malul Dunarii cu urmatorii jucatori: Cimpeanu, Colceag, Popa, Urdaru, Petrache, Bordeanu, Matinca, Botan, Ilie, Tiron, Cojocaru, Stancu, Manole, Ionescu, Gheban, Chiper, Sandu si Serban. De partea cealalata, antrenorul Vasile Simionas va trimite in teren „11”-le probabil: Arcanu – Balint, Pelin (Haraga), I.Gigi, Nemteanu (Ghionea), Tofan-Spirea, Bastina, Tanase-D. Oprea si Oana. In lotul galatenilor se afla patru fosti jucatori ieseni, acestia find: Nemteanu, Haraga, Spirea si Caunei. In meciul cu FCM „Poli”, doi dintre ei sint incerti, Haraga si Nemteanu.

In alta ordine de idei, tot miine, dupa amicalul cu Otelul, Ilie Dumitrescu va anunta daca va prelua destinele gruparii din Dealul Copoului. Fostul international stelist va fi prezent in tribuna oficiala a stadionului pentru a urmari, in premiera evolutia fotbalistilor ieseni.

Adauga un comentariu