Eveniment-Social

Iesenii din Dacia au fost amendati pentru arderea gunoaielor

Publicat: 04 feb. 2011
1

In cursul acestei saptamani, angajatii Politiei Comunitare au organizat mai multe controale pe raza cartierelor Dacia si CUG. A fost vizata identificarea autovehiculelor parcate neregulamentar si a persoanelor care ard deseurile. „Având în vedere ca locuitorii acestor zone au semnalat ca sunt indignati de cetatenii care dau foc la deseurile aflate la punctele gospodaresti, politistii comunitari au actionat în vederea identificarii si sanctionarii acestor persoane. În acest sens, au fost legitimate 10 persoane, dintre care sase au fost sanctionate conform Hotararii de Consiliu Local nr. 172/2002 privind gospodarirea si mentinerea curateniei. Luand in calcul si situatiile in care se consuma alcool pe domeniul public, valoarea sanctiunilor aplicate se ridica la 5.000 lei”, a spus Nicoleta Deciu, purtatorul de cuvant al Politiei Comunitare. In zilele urmatoare, agentii comunitari vor face controale si in celelalte cartiere din oras.

Comentarii
  • Amendati si primaria care nu face nimic pentru cainii vagabonzi.Acum sunt 5 caini la un om in cartierul Dacia. Si foarte curand vor fi 5 caini pentru un om. Ei se inmultesc exponential si oamenii se inmultesc mai rar decat cainii.Ce e de facut?Amendati macar primaria sau duceti/i primariei cateve exemplare de adevarati caini deveniti mari ca niste vitei zdraveni.

  • amendati si politia comunitara ca in B-dul Stefan Cel Mare cand cobor scarile la catacombe sa beau o cafea este gheata pe scari. Pe EI cine ii amendeaza ? Pana nu cade unul sa-si rupa ceva nu se iau masuri. Nici la sediul din Bularga nu e tocmai in regula.

  • Sa se duca cei care au luat calificative de F. bine pe ochi frumosi. Cei care nu stiu sa-ti dea un liber cand trebuie sau deloc, ori te cheama la servici din concediu….Sa vina acei agramati care nu stiu sa intocmeasca un proces – verbal dar au FB, iar un comunitar care nu a avut probleme sau si-a vazut de treaba lui are doar un Bine. Rusine celor care au facut aceasta nedreptete comunitarilor, deci tot cu pile si pupincuristi poti obtine un FB mai usor. Aici competente, profesionalism,orientare, sa fi ciochist nui un lucru simplu.

  • pt. gigi…. care sef de tura mai…sti ce vb ? Exista aceasta functie de sef de tura? UNDE ? Nici nu are competenta necesara sa-ti faca calificativul acest SEF de tura cu bacul luat la seral, o parte din ei. Exista vreo semnatura a sefului de tura pe calificativul tau ?

  • In dacia la intersectia columnei cu prof.i.simionescu gasesti cei mai multi betivi pe cap de locuitor.Deci asa ceva in rusia mai vezi.La putere e unul Viorel zis si Bu’-spaima vinului la sfert impreuna cu acolitul sau Botza fac legea in intersectie.Sa se ia masuri rog frumos. Pute strada a carbit

Adauga un comentariu