Sport

Iesenii il sustin pe Ionut Voicu dupa gafa ULUITOARE de la Botosani: „Nu trageti in el!”

Publicat: 12 aug. 2015
1

Hentul comis în propriul careu de capitanul Iasiului, Ionut Voicu, în finalul partidei cu FC Botosani, a stârnit numeroase reactii în mediul online. Unii îl critica pe capitanul moldovenilor, dar cei mai multi îl sustin pe cel care a facilitat victoria botosanenilor în meciul de marti. Suporterii gruparii din Copou îsi sustin neconditionat capitanul si spun ca nu trebuie pus la zid dupa aceasta greseala. „Capul sus, Ionut Voicu! E un campionat lung si este nevoie de CAPITAN”, scrie unul din fanii Iasului pe o retea de socializare, acesta fiind completat de un alt suporter al CSMS: „Lasati-l în pace, se întâmpla!”.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro, ce spun despre gala lui Iount Voicu, capitanul CSMS Iasi si presedintele Florin Prunea.

Comentarii
  • Da,e foarte bine sa sustii un „capitan” care vinde un meci televizat.Cred ca F.R.F.ar trebui sa ia atitudine iar Voicu sa fie exclus din lot.Mai urmariti faza.Ce, Iasul nu poate juca fara Voicu? Intentia a fost VIZIBILA.

  • Urmarind la Dolce Sport reactiile celor din studio -Dumitru Graur, Bogdan Stelea, oameni de fotbal, nu pot uita ce a spus D.G. despre actiunea lui Voicu-se pare intentionata- „O golaneala ” tipica campionatului nostru !!

  • Da ce-i asa greu sa vezi ce face”capitanul”Voicu,si care-l vede o tara intreaga televizat.Eu nu cred ca traim intr-o Moldova de oameni prosti.Cu asemenea faza C.S.M.S.Iasi ar trebui sa-l dea pe Voicu afara,sa-i atentioneze pe Napoli si pe Prunea,ca faza televizata in ultimele minute e clara.Nu-i meci vindut? S-o credeti voi? Du-te dracului Voicu! Si o problema:sa nu ma critice asa numita galerie formata la interes sau la”palita”.Va amintiti de ZABREA? Ala a fost ani de zile seful galeriei IESENE! Cei din galeria actuala oricit s-ar spala ramin morocani. O parte din ei. Ar trebui sa-mi cer scuze de la galeria Iasului dar aceasta apare cind Iasul”merge”.In rest, nu! Prin urmare:Voicu sa plece,Napoli si Prunea sa ramina.Asta-i situatia normala.

Adauga un comentariu