Local

Iesenii lasati in frig de sarbatori

Publicat: 02 ian. 2009
1

Chiar daca afara temperaturile sunt foarte scazute iar gerul isi face prezenta din plin, iesenii pot simti si in apartamente frigul de afara. Caloriferele blocurilor turn de pe Splai Bahlui, dintre Podu Ros si Podu de Piatra sunt aproape reci. Toti cei care au sunat la CET si au intrebat care este problema au avut parte de raspunsuri prin care nu se dadea nici o explicatie. Pentru mai calma spiritele, reprezentantii CET au pus un afis prin care anunta ca frigul din apartamente se datoreaza unei avarii la CET Holboca.

In cadrul unei conferinte de presa sustinute cu putin timp in urma de subprefectul Vasile Etcu, acesta a anuntat ca va institui un comandament pentru astfel de situatii, in care apar probleme cu furnizarea energiei termice si a energiei electrice, in toate orasele judetului Iasi. „Furnizorii de energie termica si electrica trebuie sa previna situatiile in care oamenii ar putea ramane fara caldura si fara energie eletrica”, a spus subprefectul. Cei care in prezent asteapta ca in apartamente sa se incazeasca caloriferele nu se pot multumi decat cu aceasta asteptare.

Comentarii
  • dar directorii, sefii de la CET pentru ce i-au salarii ? eu stau in Alexandru si e un frig in casa….ar trebui sa-si prezinte urgent demisia acel director incapabil de la CET, cum i-si permite sa tina atatia oameni in frig si el sa i-a salarul bine mersi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat..dar cu asa primar trebuie sa ne asteptam la orice….si cat dureaza acea defectiune … sau nu mai au combustibil si de acum cauta fel de fel de scuze ? demisi toti acei sefi care se fac vinovati de situatia asta….scoase posturile la concurs si angajatii altii competenti…dar la ce mafie e acolo…nu se va intampla asta niciodata….

  • Este frig si in blocul E de la strada Strapungere Silvestru nr. 13 de mai multe zile, la scarile A, B si C. Sa vina repede cineva de la CET sa remedieze situatia. Rog Buna Ziua Iasi sa ne dea o mina de ajutor in acest sens, sa urgenteze rezolvarea problemei.

  • Daca am fi toti iesenii uniti si am iesi in srada,sa vedeti ca se va rezolva si calduea si curentul! Dar EON a venit sa-si umple buzunarele pp spatele ROMANULUI(iesean)cit poate cit nu isi ia BOARFELE si pleca . Ce spun ce-i din PRIMARIE si C.J.?

  • Mai „suparatule” unde si cu cine aiu invatat gramatica lb. romane?Jele mare neicusorule!!!(iau si isi nu se scriu despartite in aceste situatii!!!

Adauga un comentariu