Actualitate

Iesenii nu vor avea apa calda pana la sfarsitul lunii

Publicat: 15 sept. 2011
1
Primarul Gheorghe Nichita a recunoscut astazi ca sunt sanse mari ca iesenii sa nu beneficieze de apa calda pana la inceputul lunii viitoare. Desi, astazi, in sedinta Consiliului Local au fost aprobate cateva hotarari prin care municipalitatea devine operator de servicii de termoficare, acest lucru nu rezolva criza apei calde.
Atat Romgaz cat si E.ON Gaz solicita in continuare plata facturilor restante pentru gazele naturale consumate. Singura speranta ca iesenii sa beneficieze de apa calda este o implicare a celor de la Dalkia Romania in procesul de producere a energiei termice. Acestia trebuie sa depuna astazi o oferta in acest sens care urmeaza a fi definitivata cel putin pana la sfarsitul acestei luni.
Comentarii
  • MAINE ORA DOUA GREVA IN FATA VILEI LUI NICHITA DIN COPOU, CINE NU ARE APA CALDA SA VINA SA NU IL MAI LASAM PE HOT SI NESIMTIT SA INTRE IN PROPRIA CASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Ce treaba are… cu Prefectura? Ce-i de vina primarul ca boii de la Guvern nu dau drumul la subventii? Nu uita sa faci greva si in fata caselor patronilor care au dat atatia ieseni afara, de bietii oameni n-au mai putut plati facturile. Si in fata ta sa faci greva, pana ai sa pricepi ca treaba de la CET nu-i numai in grija Primariei.

  • Care greva, bai? Ce rezolvi cu greva? Numai asta stiu romanii — sa huduie si sa scuipe. Daca ne-am pune cu totii creierele la treaba nu ar mai fi atatea probleme. Asa, stam cu fundu pe bordura si urlam unii la altii.

  • Da primaria din orasu asta ce responsabilitati are?frecatu mentei pe banu public,umplutu buzunarelor proprii? chiar asa de fraieri is iesenii astia care il tot cred pe marele mincinos? eventual mai votatil odat pe dobitoc ca in * abni ajunge cocina asta de oras ca un sat de la mama dracului ,cu drumuri de pamant pline de glod si fara utilitati.

  • Cei ce merg la greva sa adune si niscaivai rahat de caine de pe strada,caci se gaseste in orice loc si sa il duca plocon domnului Nichita.Sa se bucure si el de avantajele cainilor comunitari mai pe indelete.

Adauga un comentariu