Actualitate

Iesenii ofera si primesc lucruri gratis

Publicat: 08 aug. 2012

@ Iesenii care nu mai au nevoie de unele obiecte, dar pe care vor sa le ofere, si cei care doresc sa obtina lucruri fara a plati nimic in schimbul lor, pot sa se inscrie pe doua site-uri ce le ofera aceste posibilitati @ „Buna, sunt Mihaela, ma voi casatori in decembrie; am mare nevoie de o rochie alba, nu neaparat de mireasa. Am 1.65 inaltime si 50 kg”, asa suna un anunt postat de o ieseanca

Pe site-ul www.lucrurigratis.ro sunt postate sute de produse care îsi asteapta noii proprietari. Haine, bijuterii, ceasuri, carti, reviste sau bilete de intrare la muzee sunt doar o parte din oferta variata a acestei perioade. Bunurile apartin romanilor din toata tara, iar cel ce le ofera isi alege din numarul de doritori pe cel pe care-l considera cel mai potrivit sa primeasca obiectul. Un alt site unde se ofera si se primesc lucruri gratis este www.daugratis.ro. Cei interesati de chilipiruri pot gasi pe site peste 1300 de produse, printre care obiecte de îmbracaminte, pantofi, electrocasnice, materiale de constructii, mobila, jucarii, carti si multe alte lucruri. Pe acest site se fac si cereri, insa numarul acestora este mult mai scazut.

Iesenii sunt activi pe aceste site-uri

Iesenii au sansa de a obtine ce isi doresc daca au oferit la rândul lor produse. Fiecare donator analizeaza cererile primite si dupa cateva saptamâni, hotaraste câstigatorul. Cei care vor sa doneze sau sa primeasca gratis lucrurile postate pe site trebuie sa respecte câteva reguli, dintre care cea mai importanta este aceea ca toate lucrurile sa fie gratuite.

O studenta din Iasi, Ana, are aproape 200 de obiecte primite si 59 date, fapt ce-o face sa fie cea care a participat la cele mai multe tranzactii. A primit numeroase haine, pantofi si a dat in schimbul acestora haine care nu-i mai trebuiau si diferite truse de infrumusetare. O alta membra activa din Iasi a site-ului www.lucrurigratis.ro este Dana, care de-a lungul timpului a oferit 73 de obiecte si a primit 37. Domnisoara, care crede in motto-ul „Dar din dar se face rai!”, a dat un numar impresionant de haine, bijuterii, jucarii si mici obiecte electrice, primind in schimb haine si obiecte de infrumusetare.

Cererile sunt dintre cele mai diferite

Fete care spun despre ele ca nu au o situatie materiala buna isi doresc sa primeasca haine de o anumita marime, altii doresc mobile, unii obiecte electrocasnice, telefoane, calculatoare, instrumente muzicale, jucarii, biciclete si lista poate continua. O cerere interesanta este a unei viitoare mirese ce-si doreste o rochie pentru cea mai importanta zi a vietii sale. „Buna, sunt Mihaela, ma voi casatori in decembrie; am mare nevoie de o rochie alba, nu neaparat de mireasa. Am 1.65 inaltime si 50 kg”, asa suna anuntul postat pe site-ul www.daugratis.ro de o ieseanca. Produsele pe care le-au primit iesenii membri ai acestui site sunt preponderent haine si incaltaminte.loading...

Comentarii
  • ai o hainuta,o jucarie,sau orice altceva folositor copiilor nevoiasi sau ai nevoie de ele? donezjucarii punct ro. va multumim.

Adauga un comentariu