Local

Iesenii pot afla informatii despre ajutoarele de stat, direct la sediul Finantelor

Publicat: 30 sept. 2019
1

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi anunta o noua sesiune de discutii privind acordarea ajutoarelor de stat. Contribuabilii locali sunt asteptati la sediul de pe strada A. Panu in data de 15 octombrie, incepand cu ora 10:00.

Vezi si: Exclusiv! Tupeu de borfas! Motelul Bucium functioneaza fara autorizatie de patru ani. Vasile Puscasu: "Ma luati la intrebari pe mine?" – FOTO, VIDEO

"Aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmareste stimularea cresterii economice prin realizarea de investitii, iar modificarile survenite au clarificat notiuni si au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect cresterea ponderii cererilor admise si, implicit, a numarului investitiilor de înalta tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adaugata mare. Biroul Ajutor de Stat, Practici Neloiale si Preturi Reglementate din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Iasi va fi punct de informare locala permanenta pentru toti operatorii economici care doresc sa acceseze aceasta schema de ajutor de stat", se arata in anuntul publicat de catre Fisc.

 

 

 

Adauga un comentariu