Local

Iesenii pot deveni politisti. Cum isi pot incepe cariera

Publicat: 03 apr. 2016
1
Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Iasi ii asteapta pe ieseni la un concurs de selectie si recrutare, cei declarati admisi avand ocazia sa puna bazele unei cariere in acest domeniu. Persoanele care doresc sa se inscrie la concurs vor parcurge mai multe etape. Iata, mai jos, anuntul facut de IPJ Iasi.
„Iti doresti o cariera plina de provocari? Cariera de politist este exact ceea ce cauti. Esti o persoana onesta, ai o atitudine pozitiva, poti relationa usor cu alte persoane, poti sa lucrezi eficient ca membru al unei echipe, dar sa fii eficient si in munca individuala, iti doresti sa te perfectionezi in permanenta, poti sa cantaresti o situatie si sa decizi asupra celui mai potrivit mod de actiune, esti pregatit sa lucrezi in  schimburi si sa faci fata unor situatii care pot implica un grad de pericol fizic, vino si alatura-te echipei Politiei Iesene.
Iti spunem de la inceput ca simpla inscriere la concurs nu te face politist, pentru a fi colegul nostru este nevoie de multa munca, responsabilitate si daruire. Dupa ce vei parcurge toate etapele de selectie (vei fi declarat ,,apt” din punct de vedere medical, fizic si psihic si vei trece de proba de evaluare a cunostintelor teoretice), vei participa la cursul de initiere in cariera si vei  lucra ca agent de politie la posturile de politie comunale din judetul Iasi. Dupa sase luni, in care te vei afla in responsabilitatea unui coleg cu experienta, care iti va arata ce presupune munca de politie, vei sustine un examen de definitivare. Aici este momentul cheie. Promovezi examenul si vei fi politist cu acte in regula, 24 de ore din 24 in slujba comunitatii. Nu promovezi examenul si ramai parte a comunitatii. Iti uram succes si te asteptam in randurile noastre!”, spun reprezentantii IPJ.
Adauga un comentariu