Eveniment-Social

Iesenii pot dona alimente pentru persoanele inzapezite din Vrancea si Buzau! Vezi unde se pot face donatii!

Publicat: 11 feb. 2012
1
Persoanele blocate de nameti din judetele Vrancea si Buzau pot primi o mana de ajutor si din partea iesenilor. Conducerea Prefecturii Iasi a anuntat ca a fost demarata o companie de strangere de alimente si apa pentru sinistratii din cele doua judete. 
Programul celectarii de alimente al filialei Crucea Rosie Iasi a inceput de astazi la sediul din B-dul Stefan cel Mare si Sfant, nr. 10 si va continua pana la ora 18:00, iar duminica 12.02.2012 programul va fi intre orele 10:00 si 18:00. Pentru detalii suplimentare voluntarii filialei Crucea Rosie Iasi pot fi contactati la: 
telefon: 0232 216 530. 
 „In acest sens, prefectul Dragomir Tomaseschi, a demarat, incepand de astazi, sambata 11 februarie 2011, o campanie de strangere de alimente. Persoanele fizice sau juridice care doresc sa intinda o mana de ajutor celor aflati in dificultate face donatiile la punctele de colectare deschise la centrele de cartier ale Primariei Municipiului Iasi. Aceasta campanie initiata de Institutia Prefectului Iasi are sprijinul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi, al Primariei Municipiului Iasi, Inspectoratului de Jandarmi Iasi, al Garnizoanei 15 Mecanizate Iasi precum si al filialei Crucea Rosie Iasi”, sustin reprezentantii Prefecturii Iasi.
Adauga un comentariu