Eveniment-Social

Iesenii reclama facturile mari la dispeceratul Dalkia Termo Iasi

Publicat: 22 mart. 2013
1

@ Deschis pentru oferirea de asistenta in cazul avariilor, serviciul telefonic lansat de operatorul iesean de termoficare a fost asaltat de iesenii care reclama facturile prea mari, pe care trebuie sa le plateasca la incalzire

Situatie inedita la dispeceratul Dalkia Termo Iasi. Desi a fost deschis in scopul oferirii de asistenta clientilor care au probleme la retelele interioare de incalzire, iesenii suna zilnic la Dalkia Termo Iasi, plangandu-se de faptul ca facturile pe care le primesc sunt inexplicabil de mari. Din cele aproape 400 de apeluri facute la Centrul de Apel non-stop, doar 10 la suta au fost facute pentru solicitarea echipelor de interventie. Majoritatea iesenilor insa, au cerut explicatii despre valoarea facturilor pe care o considera umflata artificial sau au reclamat repartizarea gresita de catre asociatia de proprietari a cheltuielilor cu încalzirea spatiilor comune. „Cele mai multe cazuri se refera la modul in care sunt repartizate costurile de agent termic in cadrul asociatiilor de proprietari si de locatari. Majoritatea apelurilor au venit de la clientii care nu au incheiate cu noi conventii individuale de plata a facturilor, adica acolo unde impartirea consumului nu se face direct de catre Dalkia Termo Iasi. Pe langa aceste sesizari, au existat si cateva solicitari pentru interventii la avariile aparute pe retelele interioare”, a declarat Ana Maria Icatoiu, director de marketing Dalkia Romania.

Interventiile echipelor Dalkia Termo Iasi au fost solicitate pentru avarii la instalatiile interioare si pentru lipsa agentului termic in calorifere. Numarul de telefon la care iesenii pot apela este 0800.800.123. Clientii sistemului de termoficare pot încheia cu cei de la Dalkia, contra cost, un contract de abonament/service si o asigurare.

Comentarii
  • pentru elsaco botosani.Fraieri sunt m.a.t.a.si t.a.i.c.a.t.u,cu tot cu repartitoare un apartament cu centrala are costuri mai mici decat voi cu repartitoare si este mai bun ca mi-am montat centrala sa nu am de-a face cu soareci ca tine.

    • SORIN DE LA BOTOSANI…SAT…SA **** TU …IMPREUNA CU AFRODITA TA DE LA ELSACO…SI DACA TOT SPUI CA ESTI DESTEPT…SPUNE TU CARE E FORMULA DE CALCUL A ENERGIEI TERMICE…LA NISTE BASURI CARE NU SUNT APARATE DE MASURA,CA DOAR NU SUNT SUPUSE VERIFICARILOR METROLOGICE!HAI SA TE VAD…SUGATIVA!!!

     • da…..afrodita …buna muiere ,tare as incalecao pe la spate..are niste ochi de te baga in boale ,pacat ca suntem neamuri ..

 • Aveti un primar care va iubeste, un primar care va promite preturi mici la gigacalorie si falimente rasunatoare. Aveti un primar care iubeste Iasul!

  • Si ce faci cu ea?O tii in cui undeva?Da Vasile,Gheorghe,Mihai,Ion,Victor si altii nu ai pe ea?Poti sa ai si o suta de Dani puterea mintii e mult mai mare.Si sa mai stii ceva.In Botosani nu este nici un sensei(asa e termenul corect)cu 7 dani.Poate fi un prost care se lauda ca are.

 • Zilele astea discutam cu madama ing Valeanu despre costurile prea mari la incalzirea centalizata.Aceasta incerca sa-mi spuna ca nu agentul lor e exagerat de scump ci asociatiile de locatari nu stiu sa gestioneze gigacaloriile ce le trimit spre locatari.Ca pierderile de la blocuri sunt uriaseca tevile izolate ce trec prin aparamentele cu centrala proprie au pierderi mari si alte fantasmagorii.Am intrebat-o cum s-a intamplat de fratii ei Paul si Cornel au ramas ca valorosi ca meseriasi nu prea au fost?

  • Mi-a mai spus ca NIMENI nu are ce sa le faca pentru ca sunt acoperiti de legi,ca nu mai fac fata la contractanti ca e coada la poarta CET-ului cu cei ce au firme private,en-gros-uri spitale,gradinite,scoli etc.Cu astea de la stat hai sa zicem ca o cred ca banul public e cheltuit ca de are balta peste.Mai e o chestie de discutat.Daca maine Nichita nu mai are putere,se duce totul de rapa si nu mai e loc in puscarie de cati clienti sunt nu numa de la Dalkia ci cam peste tot unde este mana lui

Adauga un comentariu