Actualitate

Iesenii, revoltati de intarzierile frecvente ale mijloacelor de transport din aceasta perioada – VIDEO

Publicat: 12 ian. 2017
1
O cititoare a cotidianului BUNA ZIUA IASI a trimis pe adresa redactiei un clip video prin care ne arata in ce fel sunt tratati iesenii care se folosesc zilnic de mijloacele de transport in comun, mai ales in aceasta perioada de vreme geroasa. 
Zeci de calatori s-au vazut nevoiti sa astepte in frig chiar si peste 30 de minute pentru a urca intr-un autobuz sau tramvai. Un angajat al Departamentului Control Trafic din cadrul Companiei de Transport Public (CTP) Iasi, care gestiona traficul din statia de tramvai din Agronomie, a fost luat la rost de iesenii care s-au saturat sa stea in statie zeci de minute, multi dintre ei neavand timpul necesar pentru a pierde vremea la asemenea temperaturi. Acesta a incercat sa le explice celor prezenti ca nu mai sunt mijloace de transport disponibile, desi in ultima perioada s-au achizitionat mai multe autobuze, care nu par a fi prezente pe traseu.
Angajatul CTP, observand ca este depasit de situatie, devine recalcitrant si ii indeamna pe calatori sa apeleze la Primaria Municipiului Iasi pentru a solicita suplimentarea numarului de autobuze pe traseu, desi el, in calitate de Controlor Trafic, are o astfel de responsabilitate. 
De asemenea, in ultima perioada au aparut frecvent reclamatii precum ca inca mai exista autobuze CTP a caror sisteme de incalzire centralizata nu functioneaza, ori ca unele sunt mizerabile, prezinta un pericol pentru siguranta calatorilor sau chiar pentru sanatatea acestora din cauza usilor care nu se inchid corespunzator, calatorii simtind ca circula mai degraba cu adevarate „congelatoare mobile” decat cu mijloace de transport public la standarde europene.
Comentarii
Adauga un comentariu