Economic Local

Ieșenii se pot angaja la cules de căpșuni, legume și ciuperci în Olanda. Salariile pot ajunge la peste 2.000 de euro brut. Angajatorii interzic consumul alcoolului în timpul programului de lucru

Publicat: 27 iul. 2021
Culegători de căpșuni, pe o plantație
Ieșenii care vor să lucreze în străinătate au la dispoziție 219 posturi în Olanda, Germania, Norvegia sau Danemarca. Cei interesați se pot angaja la cules de căpșuni, legume sau ciuperci, în Olanda, și ca șoferi sau bucătari, în Germania

Ieșenii care vor să lucreze în străinătate se pot angaja la cules de căpșuni, legume sau ciuperci, în Olanda. Noi liste cu locurile de muncă oferite de angajatorii din diverse țări europene au fost publicate pe site-ul AJOFM Iași. Salariile ajung la peste 2.000 de euro brut, lunar

Ieșenii care vor să muncească în străinătate se pot angaja în Olanda. Patronii din această țară caută persoane care să îi ajute să culeagă căpșuni, mere, pere, legume sau ciuperci. Astfel, se caută 23 de persoane motivate, disponibile să presteze muncă în domeniul agricol, la cules de căpșuni. Potrivit angajatorilor firmei din Olanda, nu este necesară experiența în agricultură sau în sortarea căpșunilor, ci este nevoie de persoane care să lucreze atât individual, cât și în echipă și să aibă disponibilitatea de a munci în condiții de vreme nefavorabilă.

Programul este flexibil, iar angajații trebuie să aibă o atitudine pozitivă și să fie onești. CV-urile se depun până pe data de 1 august 2021. Ieșenii care se angajează pot câștiga 11,84 euro brut pe oră, iar doritorii trebuie să aibă 21 de ani împliniți. Angajatorul oferă bonusuri dacă se lucrează peste program, iar ieșenii trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversațional.

O companie din Olanda vrea să angajeze culegători de mere și pere

De asemenea, persoanele care nu sunt alergice și au o condiție fizică bună și au carnet categoria B se pot angaja la compania din Olanda, care are nevoie de 12 culegători. Potrivit anunțului de angajare, este interzis să se consume alcool în timpul lucrului. Ieșenii pot câștiga 34 de euro brut pe oră și trebuie să cunoască limba engleză sau limba germană la nivel conversațional. Tot o companie din Olanda angajează 8 legumicultori, fără experiență. Angajatorul asigură transport de la cazare la locul de muncă și oferă 10,92 de euro brut pe oră.

Numărul de locuri de muncă din străinătate a crescut în luna iulie 2021, comparativ cu iunie 2021. În total sunt 219 posturi disponibile în Norvegia, Olanda, Germania sau Danemarca. Se mai caută șoferi profesioniști, manipulanți marfă, bucătari sau cercetători. Pe de altă parte, patronii din Iași vor să angajeze bucătari, însă nu mai găsesc personal, pentru că unii dintre aceștia au plecat în străinătate ori s-au angajat în alt domeniu.

Angajatorii din Iași pun la dispoziția celor interesați 734 de locuri de muncă vacante

Ieșenii care vor să se angajeze au la dispoziție mai multe locuri de muncă vacante. Patronii din Iași fac angajări în perioada 21-28 iulie 2021, fiind disponibile 734 de locuri de muncă în domenii precum construcții, servicii, industrie sau confecții.
Ieșenii șomeri care își caută un loc de muncă sau vor să își schimbe domeniul de activitate se pot angaja ca tâmplari, psihologi, specialiști în resurse umane, femei de serviciu, vânzători, șoferi sau ingineri specializați în domeniul construcțiilor. A crescut numărul de posturi disponibile în acest domeniu, în luna iulie 2021, comparativ cu luna iunie 2020, fiind disponibile 178 de posturi, potrivit Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Iași. În domeniul serviciilor, cel mai ofertant, sunt în total 398 de posturi, fiind căutați barmani, ospătari, cameriste, femei de serviciu și recepționere.
Adauga un comentariu