Local

Iesenii se vor relaxa anul viitor intr-un complex cu piscine de lux

Publicat: 12 dec. 2012

@ Unul dintre cele mai moderne centre de agrement din Iasi va fi finalizat anul viitor @ Beneficiarul proiectului „Centrul de Agrement Royal” din Copou este omul de afaceri Bogdan Cihodaru @ Proiectul a fost cofinantat de catre Agentia pentru Dezvoltare Rurala Nord-Est, iar valoarea totala a proiectului este 19 milioane de euro

Incepand cu luna iunie, anul viitor, iesenii vor avea ocazia sa se relaxeze intr-unul din cele mai moderne centre de agrement din municipiu. Este vorba de „Centru de Agrement Royal” pozitionat in zona Copou, pe Aleea Mihail Sadoveanu, in apropiere de Padurea Rediu, pe o suprafata de 9.500 de metri patrati. Unul dintre cele mai complexe proiecte finantate cu fonduri europene va prinde contur incepand cu anul viitor, dupa o perioada de 4 ani de cand a fost depus dosarul la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Iasi. Constructia acestui centru a fost aprobata in anul 2010 si trebuia finalizata pana la sfarsitul acestui an. Proiectul a fost finantat prin fonduri europene de catre Agentia pentru Dezvoltare Rurala Nord-Est (ADR NE), valorand in total 19 milioane de euro. Beneficiarul acestui proiect este omul de afaceri Bogdan Cihodaru, presedintele Trustului Terraimobiliare.
„Proiectul ar trebui finalizat in iunie. ADR NE este cofinantator, iar valoarea totala a acestui proiect este de 19 milioane de euro. Am prelungit termenul de finalizare pentru anul viitor”, a spus Bogdan Cihodaru.
Centrul de agrement va fi dezvoltat în Iasi de Gemada Serv, o companie care are ca profil de activitate in domeniul restaurante. Proiectul cuprinde servicii spa, unde vor fi sali de masaj, bai si sauna finlandeza, salina Hamman, jacuzzi si vestiare VIP personalizate. De asemenea, va fi construit un aqua park, cu piscine pentru copii sub 8 ani, bazine pentru cei cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani, o piscina pentru adulti, bazin de scuba diving, bar in apa, bar terasa insula, o terasa si fantani arteziene cu jocuri de lumini. Va mai fi disponibila o zona club cu bowling, biliard, tenis de masa, darts, fotbal mecanic, sky hockey, dar si servicii de alimentatie publica (restaurant bio, cofetarie si Juice Bar, cafenea, bar si ceainarie),  servicii pentru întretinere corporala, cu sali de aerobic si fitness, terenuri multisport (fotbal, handbal, baschet, tenis de câmp, badmington) si patinoar pentru role. Centrul de agrement include si o zona pentru copii (kidsland) cu expozitie de reptile si pesti. Licitatia pentru constructia centrului de agrement a fost câstigata de compania Build Corp, controlata de omul de afaceri George Ivanescu, constructorul centrelor comerciale Iulius Mall, cea mai mare retea de malluri din tara, dezvoltata de omul de afaceri Iulian Dascalu.loading...

Comentarii
  • contactati-i pe chisca si toti pupincuristii de care s-a inconjurat sa dea o fuguta pana acolo,poate aleg si ei ceva,ca slava domnului s-au ales cu destul banet de pe urma licitatiei,mai putin amaratii de sclavi de pe plantatie,care vor petrece sarbatorile cu doua sute de lei.ady,ai rezolvat păroblema apasatoare care te macina?

  • contactati-i pe chisca si toti pupincuristii de care s-a inconjurat sa dea o fuguta pana acolo,poate aleg si ei ceva,ca slava domnului s-au ales cu destul banet de pe urma licitatiei,mai putin amaratii de sclavi de pe plantatie,care vor petrece sarbatorile cu doua sute de lei.ady,ai rezolvat păroblema apasatoare care te macina?

Adauga un comentariu