Actualitate

Iesenii sensibilizati de drama unei tinere studente din Iasi – FOTO

Publicat: 18 dec. 2013
1
In urma campaniei din acest an sustinuta de cotidianul Buna Ziua Iasi, Maria Antochi , studenta in anul 2 la Medicina Generala si diagnosticata cu leucemie acuta linfoblastica pe 23 aprilie 2013 in stare avansata, a primit ajutorul de care a avut disperata nevoie. Mai precis, este vorba despre citostatice, doua fiole de Clofarabina in fiola de 20 miligrame. Apelul disperat a fost facut de sora studentei, mai ales ca o singura fiola costa 7.000 de lei, tratamentul fiind necesar pentru ca Maria Antochi sa supravietuiasca.
„Incep prin a va spune ca va multumesc in numele surori mele cat si a familiei pentru ca azi ne-ati ajutat sa strangem banii pentru primele fiole de citostatic. Tin sa multumesc atat distribuitorilor, cat si farmaciei pentru faptul ca totul s-a desfasurat intr-un ritm contraconometru, dar si pentru discountul acordat la fiecare fiola cumparata.
Va multumesc din suflet si va doresc inzecit tot ce astazi ati donat sa primiti inapoi! Asteptam rezultatul analizelor sa vedem cum reactioneaza boala la tratatamentul inceput si va rugam cat se mai poate sa fiti alaturi de noi pana la  sfarsit. Tot tratamentul are ca pion principal acest medicament care este administrat timp de 5 zile cate 2 fiole per suprafata corp, dar daca analizele nu sunt bune se mareste doza la 3 sau poate 4 fiole pe zi. Aceasta este, din pacate, povestea pe urmatoarele 4 zile a surorii mele, Antochi Maria. Va uram Sarbatori fericite !”, spune sora studentei.
Cei care pot face donatii au la dispozitiile conturile de mai jos.
Contul in euro: RO91RNCB0684105230660001
Contul in lei:RO10RNCB0783105230660001
Adauga un comentariu