Economic Local

Iesenii sunt asteptati la sediul Finantelor, pentru discutii legate de serviciile de restaurant si catering

Publicat: 08 ian. 2019
1

Saptamana viitoare, pe data de 15 ianuarie, incepand cu ora 10:00, la sediul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi va avea loc o noua intalnire cu contribuabilii ieseni, in vederea clarificarii noutatilor legislative din domeniul fiscal.

Citeste si: Un afacerist care a rascolit tot Copoul se lipeste de un contract la Finante! S-a bagat intr-o licitatie de furnizat cabine vamale

Astfel, se va discuta despre cota redusa de TVA in cazul serviciilor de restaurant si catering, a obligatiilor legate de achizitionarea caselor de marcat, acordarea ajutoarelor de stat si despre calendarul de declarare si plata pentru luna in curs.

"Contribuabilii interesati pot afla data, locul de desfasurare a întâlnirii si subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/InfoPublice, la urmatorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm, sau prin intermediul Call Center-ului, apelând numarul de telefon: +4 031 403 91 60", se arata in anuntul DGRFP.
 

 

 

Adauga un comentariu