Economic Local

Iesenii sunt chemati la Finante pentru a afla detalii despre poprirea electronica. Vor afla si ce facilitati se pregatesc in viitor

Publicat: 09 iul. 2019
1

In cursul zilei de maine, ora 12:00, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi cheama contribuabilii din Iasi, persoane fizice si juridice, la discutii legate de prevederea proiectelor privind instituirea unor facilitati fiscale, despre poprirea electronica sau despre procedura de mediere.

"Contribuabilii interesati pot afla data, locul de desfasurare a întâlnirii si subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/InfoPublice, la urmatorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm, sau prin intermediul Call Center-ului, apelând numarul de telefon: +4 031 403 91 60", se arata in anuntul DGRFP.

Totodata, pe data de 16 iulie, DGRFP organizeaza alta intalnire pentru comunicarea conditiilor de acordare a ajutoarelor de stat. "Aplicarea acestei scheme de ajutor de stat urmareste stimularea cresterii economice prin realizarea de investitii, iar modificarile survenite au clarificat notiuni si au simplificat proceduri de acordare, vizând ca efect cresterea ponderii cererilor admise si, implicit, a numarului investitiilor de înalta tehnologie, pentru realizarea produselor cu valoare adaugata mare", se arata in anunt.

 

Adauga un comentariu