Eveniment-Social

Iesenii sunt invitati la expozitia „Natura si spirit”

Publicat: 24 apr. 2013
Astazi, de la ora 18:00, publicul este invitat la vernisajul expozitiei „Natura si spirit„, de la Galeria Pasaj„, lucrarile fiind semnate de plasticienii Eugen si Codrin Mircea. Vernisajul va fi prezentat de criticul de arta Valentin Ciuca.
„La cei 65 de ani , dupa 45 de ani in domeniul artelor, suscita interesul firesc al celor care stim ca dupa Mihai Camarut ,Constantin Radisnchi si Adrian Podoleanu, Eugen Mircea este singurul care a preluat cu adevarat responsabilitatea continuarii traditiei acuarelei iesene in acelasi spirit reamarcabil al calitatii introspectiei.
Codrin Mircea, prin lucrarile sale de grafica, evoca un motiv desprins din universul Egiptului antic, ochiul zeului, privirea milenara, fereastra sufletului, o poarta catre initierea in misterele lumii. Experientele multiculturale prin anii de proiecte artistice implementate in Franta, Anglia, Statele Unite sau Dubai, certifica disponibilitatea pluralista de abordare complexa a spatiului vizual. Subtilitatea traseelor grafice, arcuirea rafinata a liniilor, punctele de culoare, anima spiritual si invita la refletie. In totul , Codrin Mircea gandeste atent ceea ce face si exprima in regim polifonic realitati existente dincolo de vizibil”, arata organizatorii evenimentului.


loading...

Adauga un comentariu