Economic Local

Ieșenii sunt sfătuiți să cumpere bilete pentru transportul public prin card sau aplicații smart. Se prelungește valabilitatea abonamentelor

Publicat: 19 mai 2020

Începând din această săptămână, sistemul de vânzare la ghișeu a titlurilor de călătorie pentru transportul public de persoane din Iași va fi format din 20 de chioșcuri (9 tonete și 11 dispecerate). „Le recomandăm călătorilor să își achiziționeze titluri de călătorie emise prin mijloace alternative, cum sunt automatele de bilete din stații, aplicația 24pay ori POS-urile amplasate în fiecare vehicul (pentru care este necesară utilizarea unui card bancar contactless)”, au precizat oficialii Companiei de Transport Public Iași.

Valabilitate prelungită a abonamentelor nefolosite după data de 17 martie 2020

De precizat și faptul că va fi prelungită perioada de valabilitate a abonamentelor nefolosite în perioada stării de urgență.

„Titularii acestor tipuri de legitimații de călătorie vor primi dreptul de a utiliza transportul public ieșean, pe baza abonamentului valabil după data de 17.03.2020, un număr suplimentar de zile egal cu cel în care nu au putut beneficia de acest serviciu public, în urma adoptării măsurilor de prevenire și limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2”, au precizat oficialii CTP Iași.

Prelungirea valabilității titlului de călătorie va fi aplicată la tonetele CTP Iași la care este arondat titularul abonamentului ori la un alt punct de vânzare a biletelor, cu acordul acestuia.
Adauga un comentariu