Local

Iesenii vor avea multe alte sanse de castig la loteria bonurilor fiscale

Publicat: 13 mai 2015
1

Ieri a fost ultima zi in care iesenii au putut depune bonurile castigatoare pentru prima loterie a bonurilor fiscale din acest an. La extragerea care a avut loc in cea de-a doua zi de Paste au castigat toti cei care au avut bonuri cu valori cuprinse intre 6 si 6,99 lei, din data de 7 februarie.

Iesenii care nu au castigat la aceasta extragere isi pot incerca din nou norocul in luna iunie, cand va avea loc cea de-a doua editie a loteriei bonurilor din 2015. In luna iulie ar trebui sa aiba loc prima loterie lunara a bonurilor fiscale, urmand ca aceasta sa continue in prima duminica dupa data de 15 a fiecarei luni, la extragere participand bonurile din luna anterioara extragerii. La editia din luna iunie vor participa bonurile emise in perioada aprilie – mai. In total, la prima extragere au participat peste 15.000 de romani, dintre care aproximativ 700 de ieseni, bugetul total al extragerii fiind de un milion de lei.

Cei de la Ministerul Finantelor vor ca de la urmatoarea extragere sa se pastreze modalitatea de a extrage luna, ziua si bonurile din respectiva zi, dar, din acele bonuri, sa se faca o noua extragere din care sa fie mai putini castigatori, pentru ca premiul impartit sa fie mai mare. Aceasta modalitate nu este definitiva, cei de la Finante lucrand in continuare la un nou regulament, o alta idee fiind aceea ca extragerile sa fie impartite pe anumite categorii de produse. In cazul in care intr-o anumita luna nu exista nici macar un castigator, fondul se reporteaza pentru luna urmatoare.

Adauga un comentariu