BZI LIVE

LIVE VIDEO – Ieșenii vor beneficia de autobuze și tramvaie noi pe străzile din municipiu până la finalul anului. Cristian Stoica, director general CTP Iași, detaliază la BZI LIVE – FOTO

Publicat: 22 iun. 2021

Miercuri, 23 iunie 2021, începând cu ora 13:30, revine în studioul BZI LIVE Cristian Stoica, director general al Companiei de Transport Public Iași, pentru a oferi detalii despre noile autobuze și tramvaie cu care vor circula ieșenii până la finalul anului 2021.
De asemenea, invitatul Roxanei Caraiman va discuta despre achiziția autobuzelor electrice și când vor ajunge acestea la Iași.
Multe alte detalii privind flota companiei, vehiculele noi și infrastructura de transport public vor fi expuse în cadrul emisiunii.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Degeaba bagati masini noi daca soferii sunt betivi si bolnavi la cap si angajati controlori pedofili ,betivi care jefuiesc amaratii si elevii de banii din buzunare ,rusine director de paie

Adauga un comentariu