Eveniment-Social

Iesenii vor o cursa RATP spre Barnova

Publicat: 22 ian. 2016
1

O parte a iesenilor ce locuiesc in zona Visan din Barnova au solicitat primariei iesene infiintarea unei curse a regiei de transport in comun pana in dreptul localitatii lor. De altfel, o parte din strada Visan se afla chiar pe administrativul municipiului Iasi, iar oamenii sustin ca se impune ca o cursa RATP sa ajunga si la ei.

„Solicitam infiintarea unei curse de transport in comun a RATP care sa deserveasca iesenii de la periferia orasului, de pe strada Visan, de pe strada Barnova, asa cum beneficiaza cetatenii care locuiesc spre capat CUG, Horpaz, Ciurea, etc. Zona este in dezvoltare maxima, cu zeci de blocuri construite in regim privat, insa primaria are obligatia sa le faciliteze accesul la infrastructura, daca tot s-au dat autorizatiile de constructie. Asteptam normalitatea si conditii civilizate si la periferia orasului. Acest lucru contribuie la extinderea orasului si nu la supraaglomerarea lui. Am fi preferat sa se mareasca impozitul pe imobiliare si sa se investeasca in modernizarea orasului, nu sa avem cel mai mic impozit din tara si sa batem pasul pe loc inca un deceniu”, au aratat locuitorii zonei Visan.

Comentarii
  • (1) Blocurile construite spre Horpaz, Ciurea, s.a.m.d. au primit autorizatie de la Primariile Miroslava si Ciurea. Oare aceste primarii sunt dispuse sa contribuie la RATP, din moment ce respectivele persoane le platesc lor impozite locale?

  • (2) Locuitorii din zonele respective sunt dispusi sa nu-si mai lase autoturismele partial pe acostament, partial pe prima banda, astfel incat sa incapa autobuzele pe strada, fara a se deplasa cu viteza melcului?

    • Sa urce cahiar si pana in Barnova, mijlocul de transport RATP IASI BARNOVA, si noi suntem de acord, avem copii care merg la scoala si gradinite si platesc tot cat un adult 3.5 lei, avem service in oras si zilnic platim 7 lei/zi, vrem si nou transport RATP si sa ne facem abonamente si vom iesi mai bine decat Randunica

  • Mai meltenilor, RATP asigura transportul in municipiul Iasi nu la tara.
    Cocalarii care n-au mai dorit sa locuiasca in oras, ca se sufocau la bloc, si s-au mutat in mediul rural isi pot cumpara carute. Boi au in vecini.

    • Dupa nume nu stiu ce esti: barbat sau femeie oricum un frustrat. Ai auzit de zona metropolitana la care contribuie financiar fiecare comuna?

Adauga un comentariu