Economic Local

Iesenii vor primi banii pentru dezvoltarea afacerilor din mediul rural

Publicat: 10 iul. 2019
1

Iesenii au depus in acest an 10 proiecte in valoare de peste 5 milioane de euro in cadrul programului "Dezvoltarea si modernizarea unor capacitati de procesare si de comercializare a produselor agricole" (modernizare) din cadrul submasurii 4.2 – "Investitii pentru procesarea/marketingul produselor agricole".

Vezi si: "Taticii" fondurilor europene! Ei sunt cei care fac tot ce trebuie pentru ca iesenii ce vor sa devina afaceristi sa primeasca banii GRATIS!

Iesenii vor afla daca se afla pe lista celor care vor primi banii de la Uniunea Europeana abia la sfarsitul lunii noiembrie, cand vor fi afisate proiectele selectate la finantare. Programul derulat de Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a pus la dispozitia celor interesati aproximativ 15 milioane de euro, bani care pot fi utilizati in dezvoltarea afacerilor din mediul rural. Sumele obtinute in cadrul acestui program sunt cuprinse intre cateva sute de mii de euro si un milion de euro pentru fiecare proiect.

Iesenii au depus proiecte abia la deschiderea liniei de finantare din acest an intrucat, pentru a realiza proiecte bune, a fost nevoie de mai mult timp din partea beneficiarilor care au vrut sa obtina sume mari nerambursabile necesare dezvoltarii afacerilor din mediul rural.

 

 

Adauga un comentariu