Sport

Iesenii vor victoria cu Pandurii: „Este foarte important pentru noi”

Publicat: 04 nov. 2015
1

Iesenii par sa-si fi revenit dupa dusul rece din Copou cu Concordia Chiajna. De la acel meci, echipa lui Nicolo Napoli a bifat doua succese cu acelasi scor, 2-1, ambele în deplasare. Mai întâi, CSMS s-a revansat în fata Chiajnei în Cupa Romaniei, avansând în sferturi, pentru ca sâmbata sa obtina un succes foarte important în campionat, pe terenul Petrolului.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro, cat de pregatiti sunt iesenii sa obtina al treilea succes consecutiv in Liga I si in Cupa Romaniei.

Comentarii
  • ar fi bine..sa castigam…..dar nenea Florin o sa castigam cum ai castigat tu cu Suedia cand ai iesit la centrare ca un adevarat portar si in loc sa jucam o semi-finala de vis cu Brazilia ne-ai dus in prelungiri unde am pierdut la 11 m.

  • Victorie la meciul cu Pandurii?! Unii jucători își cunosc interesele și joacă doar pentru a le cotele la pariuri! Rememorați unele situații de joc din ultimile 10 etape și veți vedea că există o legătură între prezența discretă și cu fereală a unor jucători din lotul echipei prin casele de pariuri din cartierele mărginașe și evoluția din teren a acestora: ezitări nepermise la degajarea mingii la fazele din propriul careu, faulturi gratuite pentru a fi sancționate cu 11 m, ratări hilare și grotești în situații de singur cu portarul ori cu poarta goală! Dacă aceasta le este valoarea, ei nu ar avea ce căuta nici în peluză, pentru că efectiv ei nu pot înțelege jocul de fotbal! Ar trebui să ni se ofere bani la intrarea în stadion pentru a putea rezista și suporta să vedem astfel de rapandule, cum se fac și cum ne fac orașul de râs!

Adauga un comentariu