Stiri

IFA Berlin va fi transmis live pe pagina de Facebook Panasonic Romania

Publicat: 31 aug. 2011

 

Panasonic anunta ca va oferi transmisiuni live de la IFA, eveniment la care va participa si refresh.ro prin prezenta lui Costin la Berlin. Transmisiunile Panasonic IFA Live vor fi prezentate zilnic de catre Patrice Bouédibéla, prezentator al postului TV MTV Germania, care va ghida vizitatorii virtuali prin standul Panasonic.

 

Vizitatorii virtuali pot adresa intrebari pe site-ul special Panasonic IFA si vor primi raspunsuri live. De asemenea, acestia vor participa la o extragere cu premii in cadrul careia pot castiga bilete la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra, un televizor cu plasma Viera VT30 si o camera foto din seria G.

 

De asemenea, conferinta de presa Panasonic va fi transmisa live joi pe site-ul special dedicat expozitiei. Transmisiunile Panasonic IFA Live vor fi disponibile si pe pagina de Facebook Panasonic Romania, prin intermediul aplica?iei Panasonic live at IFA. Acestea vor incepe vineri, 2 septembrie si vor dura pana luni, 5 septembrie, zilnic intre 16:00-20:00 pm.

 

IFA este un loc minunat pentru a vedea ultimele inovatii pentru o gama larga de tehnologii. Desigur, nu toata lumea poate ajunge, tocmai de aceea suntem incantati sa venim in intampinarea celor de acasa cu transmisiunile live.

Acestea deschid standul nostru IFA oamenilor din intreaga lume, dau fiecaruia sansa de a vedea cele mai noi produse si tehnologii, precum si cea de a interactiona cu expertii nostri pentru a afla mai multe despre gamele noastre de produse (AV si produse 3D). Suntem nerabdatori sa ii surprindem atat pe cei prezenti, cat si pe cei de acasa cu noutatile noastre.

Laurent Abadie, CEO Panasonic Europe

 loading...

Adauga un comentariu