Celebritati

Iguana si Sorin – vacanta in Austria

Publicat: 19 ian. 2011

Fostul iubit al Adelinei Pestritu a reusit s-o convinga pe Diana, dupa o luna de încercari, sa-l însoteasca la schi. ”Vom locui în camere separate”, a marturisit acesta.

Diana Stefanescu si Sorin Boiangiu, fostul iubit al Adelinei Pestritu, vor pleca în cursul zilei de astazi, pentru cinci zile, în Austria, cu masina personala a omului de afaceri. Dupa ce au vorbit la telefon mai bine de o luna, timisoreanul a reusit s-o convinga pe Iguana sa-l însoteasca, acceptându-i toate dorintele, inclusiv pe aceea de a sta în camere separate, la hotel.

„Nu vom dormi împreuna”

Mai mult, pentru a fi sigur ca actrita nu se razgândeste în ultimul moment, acesta i-a luat si bilet de avion, pâna la Timisoara. „Da, vom merge în Austria, la schi, pentru cinci zile. Vom sta la hotel, dar nu vom dormi împreuna, nici nu mi-as permite sa gândesc asa, pentru ca o plac prea mult. Am fost surprins sa citesc ca as fi avut o aventura cu Diana. Nici vorba de asa ceva, doar eu stiu cât de mult mi-a luat s-o conving sa fie de acord sa ne cunoastem. Este pentru prima oara când vom merge împreuna undeva si indiferent de ceea ce va fi apoi, stiu sa si pierd”, a declarat Sorin pentru Libertatea.

Având în vedere accidentul pe care l-a suferit Serban Huidu, la schi, pe o pârtie din Austria, timisoreanul a adaugat ca va fi foarte atent ca Diana sa fie în siguranta. ”Dupa parerea mea, schiul este unul dintre cele mai frumoase sporturi. Atunci când te crezi prea stapân si nu faci acest sport de perfomanta, devine periculos. Eu l-am vazut pe Huidu, schiaza foarte bine. A fost prea sigur pe el, si poate de aceea a avut acel accident”, a adaugat Boiangiu.loading...

Adauga un comentariu