Sanatate si frumusete

Il bei in timpul postului, dar e capabil sa-ti disturga tiroida. Ce sa nu mai cumperi niciodata din supermarket

Publicat: 10 ian. 2018

In ciuda dovezilor care demonstreaza contrariul, orientarile nutritionale principale i-au facut pe americani sa consume o batura, despre care se stie acum ca nu este o alegere sanatoasa. Prin consumul ei nu va faceti o favoare, va distrugeti sanatatea. Va sfatuim sa aruncati o privire la aceste motive pentru care ar trebui sa evitati laptele de soia.

TOP 10 motive pentru care e bine sa eviti laptele de soia

Soia contine cantitati mari de toxine naturale sau “antinutrienti”. Doar doua pahare de lapte de soia zilnic poate modifica semnificativ ciclul menstrual al unei femei. S-a dovedit ca soia creste nevoia organismului de vitamina B12 si vitamina D.

Citeste si Harta carentelor de vitamine si minerale. Ce anume iti lipseste din organism, in functie de semnele aparute pe corp

Soia contine, de asemenea, hemaglutinina, o substanta care promoveaza cheagul de sange, care determina acumularea celulelor rosii din sange. 99% din soia este modificata genetic. Aceasta contine una dintre cele mai mari contaminari cu pesticide dintre toate alimentele. Soia si produsele din soia contin niveluri ridicate de acid fitic, care inhiba asimilarea calciului, magneziului, cuprului, fierului si zincului. Alimentele din soia contin niveluri ridicate de aluminiu toxic, care afecteaza negativ sistemul nervos al rinichilor si a fost legat de declansarea bolii Alzheimer.

Soia contine un compus asemanator cu vitamina B12, care nu poate fi procesat de corpul uman. Astfel, alimentele din soia pot contribui la deficienta B12. Proteinele din soia fragile sunt expuse la temperaturi ridicate in timpul procesarii, pentru a face izolat de proteine ​​din soia si proteine ​​vegetale texturate, facandu-le periculoase pentru digestia umana.

Citeste si Ce diferenta este intre laptele de soia, cel de migdale, de cocos si de orez

Soia contine isoflavone toxice. Aceasta toxina duce la cresterea cancerului mamar existent, aratand riscul consumarii de produse din soia daca o femeie are cancer la san. Soia contine estrogeni din plante, numiti fitoestrogeni, care perturba functia endocrina si duc la infertilitate si cancer la san la femei.

Laptele de soia contine Caragenan (E 407)

Multe studii stiintifice au constatat ca acest extract din alge de tip alimentar poate provoca inflamatii gastro-intestinale, ulcer, leziuni si chiar cancer de colon, la animalele de laborator. In plus, studiile recente finantate de Asociatia Americana a Diabetului au legat consumul de caragenan de tip alimentar la rezistenta la insulina si intoleranta la glucoza, la soareci.

preluat de pe teoloading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit