Sport

„Il Fenomeno” a divortat de Bia

Publicat: 28 dec. 2012
1

Fostul fotbalist brazilian Ronaldo Luiz Nazario da Lima a anuntat ca divorteaza de avocata Bia Antony, mama a doi dintre cei patru copii ai sai, cu care se casatorise în urma cu sapte ani.

Într-un comunicat dat publicitatii, „Il Fenomeno„, în vârsta de 36 ani, a precizat ca decizia a fost luata de comun acord, iar „dragostea, prietenia si admiratia reciproca nu se vor schimba” în urma divortului. „Contam pe respectul presei si al publicului”, a adaugat Ronaldo.
Presa braziliana a precizat ca cei doi s-au separat înca de acum câteva luni, însa anuntul a fost facut doar dupa acordul de divort la care cuplul a ajuns acum.
Ronaldo si Bia Antony au împreuna doua fete, Maria Sophia (4 ani) si Maria Alice (2 ani), fostul atacant al echipelor FC Barcelona, Real Madrid, AC Milan si Inter Milano având înca doi copii rezultati din relatiile sale anterioare, cu modelul Milene Dominguez si prezentatoarea Daniela Cicarelli.
Membru al Comitetului de organizare a Cupei Mondiale de fotbal editia 2014, gazduita de Brazilia, Ronaldo conduce în prezent o agentie de impresariat care administreaza carierele mai multor sportivi.

Adauga un comentariu