Magazin

Il mai sii minte pe Nicusor, ciobanul de la Masterchef? Iata ce turnura fericita a luat acum viata lui

Publicat: 02 mart. 2014

Nicusor Coroama (21 de ani), ciobanul care a facut senzatie la cea de-a doua editie a concursului culinar “MasterChef”, de la PRO TV, a lasat stana si este acum bucatar- sef la un restaurant din centrul orasului sucevean Radauti. Tanarul sustine ca aceasta este adevarata lui vocatie si nu mai vrea sa se intoarca la pastorit mioare.

Faima castigata in urma concursului de gatit i-a adus lui Nicusor o slujba ideala, asa cum marturiseste chiar el. Imediat ce a fost angajat la localul din Radauti, fostul oier a preluat fraiele bucatariei si a schimbat meniul.

Citeste si: Doamna Masterchef e singura. S-a despartit de iubitul italian

Scopul lui declarat: sa faca mancare nu numai pentru cei cu buzunare largi, ci si pentru clientii cu venituri mai modeste. “MasterChef m-a ajutat foarte mult, pentru ca am invatat retete de la colegi. Aici, la restaurant, mi-am pus mintea la contributie si am reusit sa fac un meniu personalizat”, ne-a marturisit Nicusor Coroama.

Cat despre stana, locul de unde a plecat in aventura vietii lui, tanarul bucatar nici nu mai vrea sa auda. A lasat mioarele in grija tatalui sau si el isi urmeaza visul. “Mi-a placut sa ma ocup de oi, dar nu mai este locul meu acolo. Vreau sa invat cat mai multe retete si sa inventez altele. Pasiunea mea este gatitul”, ne-a mai spus fostul ciobanas.

Patronul restaurantului din Radauti, Florin Iacoban, recunoaste ca l-a angajat pe Nicusor tocmai pentru ca este faimos. Imediat dupa ce s-a terminat show-ul de la PRO TV, l-a cautat si l-a convins sa i se alature, ca sa creasca popularitatea localului. “Renumele ti-l castigi si il pastrezi cu un bucatar celebru. Asa atragi clienti”, a declarat el pentru libertatea.ro.

Citeste si: MASTERCHEF. Florin Dumitrescu face un anunt BOMBA! „Divortez si eu”



loading...

Adauga un comentariu