Stiri si curiozitati

Il mai stii pe Florin Peste? Ce mai face de cand a renuntat la muzica

Publicat: 20 iun. 2019
3

De cand a renuntat la muzica, Florin Peste isi dedica timpul familiei sale si nu s-a schimbat mai deloc, chiar daca anii au trecut. 

A trecut peste un an de la moartea Denisei Raducu, pierdere care a afectat serios o tara intreaga. Florin Peste, unchiul regretatei artiste, a facut un pas inapoi si s-a retras din lumea muzicii, scarbit de tot ce se intampla. Acum, manelistul este un familist convins si isi petrece majoritatea timpului cu familia sa. Pe pagina lui de Facebook, Florin Peste nu mai posteaza videoclipuri cu muzica sa, dar isi surprinde fanii aproape in fiecare zi cu fotografii cu el si sotia lui, Adriana. 

A iesit din lumea muzicii la un an de la moartea Denisei Raducu

Florin Peste este cel care a observat potentialul neexplorat al Denisei Raducu, in urma cu 15 ani. Desi muzica este domeniul care l-a facut celebru si care i-a implinit destinul Denisei, experientele traite i-au lasat un gust amar de care greu a scapat. De aceea, manelistul a renuntat la cariera muzicala si a decis sa se retraga din aceasta industrie, care l-a facut celebru si i-a adus o multime de fani. 





Adauga un comentariu