Actualitate

Il mai stii pe Narcis Ianau de la „Romanii au talent”?

Publicat: 30 iun. 2012

Cei trei jurati au fost fermecati de talentul sau, insa in finala, in urma voturilor telespectatorilor, a ratat la mustata marele premiu. Participarea la emisiune i-a adus insa celebritatea la care inainte doar visa si luni intregi dupa aceea abia facea fata solicitarilor de a sustine concerte. Mai mult, cu ajutorul Altetelor Lor Regale Printul Paul si Printesa Lia ai Romaniei, a mers sa studieze cateva saptamani in Germania, cu o bursa speciala.
Momentul de glorie s-a dus insa, iar acum nu-l mai cauta aproape nimeni pentru concerte sau chiar cantari la nunti, caci a onorat de-a lungul timpului si astfel de solicitari. Ultimul spectacol l-a sustinut de Ziua Internationala a Copilului, in comuna sa natala, iar acum agenda sa e goala, motiv pentru care artistul este extrem de trist.
Narcis a terminat, saptamana trecuta, clasa a X-a si, in ciuda absentelor care s-au adunat in perioada cand s-a aflat in Germania cu bursa, a avut o medie frumoasa, peste 9, si chiar a luat premiu. Si in plan amoros o duce bine: are o relatie solida, de doi ani, cu o colega de liceu, Madalina. Chiar si-asa, din primavara, atunci cand si-a schimbat complet lookul, primeste zilnic foarte multe mesaje de la fete pe retelele de socializare.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit