Titlurile zilei

Îl recunoașteți? Kurt Treptow, condamnat la Iași pentru pedofilie, este director în America! Iată ce imagine și-a pus la pagina de Facebook! (GALERIE FOTO – EXCLUSIV)

Publicat: 04 iul. 2022
Istoricul Kurt William Treptow și-a schimbat numele
Istoricul american Kurt William Treptow și-a schimbat numele și este cunoscut acum în America drept Kurt Brackob

Istoricul american Kurt William Treptow, condamnat la Iași în urmă cu câțiva ani, este director în America. Recent, individul care și-a schimbat numele, fiind cunoscut acum drept Kurt Brackob, și-a pus recent la pagina de Facebook o imagine cu Veronica Micle și Mihai Eminescu. De asemenea, Kurt Brackob a notat faptul că în prezent trăiește în Las Vegas (SUA) și că este directorul unei edituri, care se numește Histria Books.

Kurt William Treptow, condamnat la Iași în urmă cu câțiva ani pentru pedofilie, este director de editură în America. Recent, individul care și-a schimbat numele, fiind cunoscut în prezent drept Kurt August Brackob, și-a pus recent la pagina de Facebook o imagine cu Veronica Micle și Mihai Eminescu.

Mai mult, Kurt Brackob a notat faptul că, în prezent, trăiește în Las Vegas (SUA) și că este directorul unei edituri, care se numește Histria Books.

Cine este Kurt Brackob, fost William Treptow

Kurt Treptow, numit în prezent Kurt August Brackob (59 de ani), născut în Shawano, Wisconsin, SUA, este un cetățean român și american, care a fost condamnat la Iași pentru pedofilie. Individul a absolvit Universitatea din Illinois și a sosit în România prima dată în anii ‘80, după care s-a întors în 1994 la Iași, unde a înființat fundația „Centrul pentru Studii Românești”, care avea ca scop promovarea istoriei și culturii românești în lume.

Pe 11 decembrie 2002 a fost acuzat, iar, în martie 2003, a fost condamnat de magistrații ieșeni la 7 ani de închisoare pentru corupere sexuală, perversiune sexuală cu minori și acte sexuale cu minori. În timpul procesului, procurorii au adus drept dovezi în instanță mai multe filme și fotografii în care Treptow apărea în posturi sexuale alături de două fete, de 14 și 9 ani. În dosar au fost anexate fotografii cu alți cinci copii, printre care și doi băieți, cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani. Acestea nu au fost considerate probe, deoarece nu au existat plângeri din partea părinților.

După ce a stat în pușcărie, istoricul s-a întors în America

Procesul a început după ce părinții uneia dintre fetițe, în vârstă de 7 ani la acea vreme, au făcut o plângere penală împotriva lui Treptow. Americanul a fost eliberat condiționat pe data de 28 februarie 2007, beneficiind de o reducere a pedepsei pentru publicarea unei cărți în timpul detenției. După liberare, Treptow a plecat în Statele Unite ale Americii, unde și-a schimbat numele în Kurt August Brackob și a început să activeze în cadrul Partidului Libertarian din Nevada, fiind ales în funcția de trezorier.

După ce s-a aflat despre condamnarea sa în România, Partidul Libertarian a publicat un articol în care i se lua apărarea, sugerându-se că procesul de care a avut parte în România ar fi fost viciat. Ulterior, Partidul Libertarian din Nevada a revenit asupra poziției sale și a recunoscut infracțiunile comise de Treptow, luând decizia de a-l demite din funcția de trezorier.
Comentarii
 • Domnule menajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
  s-au dat tichete ,spit Spiridon ,spit Cfr ,spit da copii ,spit de infecțioase .
  Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt vechi si stricate !!!

 • La interventia politica de atunci, politistii care au instrumentat cazul (apropo, cazul a fost o sesizare din oficiu, si nu la plangerea parintilor uneia dintre victime) politistii au fost ei transformati in infractori pt ca au avut proasta inspiratie sa ,,il salte pe domnul american,, exact pe data de 11 septembrie 2002 cand se comemorau un an de la atentatele teroriste de la WTC. Mare suparare a fost atunci, iar nimeni nu a spus ca noaptea pe la ora 00,00 l-au si pus initial in libertate din arestul politiei. Noroc ca ulterior a fost facuta publica speta cu sprijinul presei. mare magarii au incercat sa faca atunci cei din clasa politica pentru a-l ,,curata de dosar,, pe domnul american!

 • retard mintal a venit in tara fost comunista stiind ca e „saracie” on viziunea lui de lingusitor si poate sa-si intinda tentaculele pe copii – asa specimene trebuiesc castrati ca altfel tot isi continua mizeria

 • Statul român, ambasada americană, politicul și serviciile au încercat cu orice preț să-l scoată pe acest pedofil și în cele din urmă au reușit. Pentru el a fost făcută legea cu scrisul de cărți în pușcărie și a fost primul condamnat care a beneficiat de reducerea pedepsei pentru acest lucru, deși cartea respectivă -”The Life and Times of the Historical Dracula” era deja în librării dinainte de a fi condamnat !!! L-au scos și l-au dus repede în țara sa, unde ulterior a mai scos două volume ale cărții pentru a acoperi golănia. Kurt Treptow a fost de fapt spion american!

 • Uite pentru faza asta de ce nu se iese in strada sa se protesteze? Cum sa il bati peste manuta cu 7 ani dupa asemenea fapte? Acesti 4 copii nu vor fi niciodata ok. Sunt traume pe viata..

 • Asa sunt unii romani, pupa in cur toti americanii. Astia nu sunt niciodata trasi la raspundere pentru rahaturile pe care le fac in alte tari 😠🤢

 • Un excrement american, ca multi altii care vin pe aici, tinut in brate de serviciile de informatii si de clasa politica! De fapt in realitate el era un pedofil ! Cu asta se ocupau si pe atunci in acele vremuri serviciile, tineau in spatye si protejau astfel de gunoaie !!!!!!

Adauga un comentariu