Cancan ultimă oră

Îl recunoști? Toate femeile din România suspină după el și acum, deși a trecut de prima tinerețe

Publicat: 27 oct. 2020

Chef Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați bucătari și oameni de televiziune din România. A fost și este admirat de doamne pentru carisma lui și chiar și acum, când nu mai are 20 de ani, numele lui stă pe buzele multor femei.

Cum arăta Sorin Bontea acum 20 de ani

Chef Sorin Bontea s-a remarcat atât în emisiunea ”Chefi la Cuțite”, dar oamenii au ajuns să afle mai bine cine este Sorin Bontea după participarea lui la ”Asia Express”. El a demonstrat în timpul competiției că este o persoană deschisă și a legat prietenii chiar dacă era o competiție.

Una dintre concurenetele pe care Sorin Bontea a îndrăgit-o și cu care a păstrat legătura este Alina Ceușan. Se pare că bucătarul nu a uitat de experiențele trăite în Asia și a postat o fotografie colaj cu el și Alina Ceușan în care poartă ochelari de soare, punând la descrierea pozei un mesaj adresat vedetei.

„Ia uite, @alinaceusan Cred că n-aveai un an când eu purtam ochelari din ăștia #trendsetter”, a scris Sorin Bontea pe Instagram.

Reacția Alinei Ceușan nu a întârziat să apară, acesta spunându-i că abia l-a recunoscut, scrie spynews.ro.

Sumele câștigate de Sorin Bontea după participarea la Asia Express

Simpaticul chef Sorin Bontea a făcut o echipă bună cu Răzvan Fodor în cadrul competiției, drept pentru care notorietatea sa a ajuns la un nivel înalt. Potrivit unui top realizat de agențiile de specialitate, bucătarul a adus 30.000 de persoane noi pe conturile de socializare, dar și numeroase oferte pentru colaborări. De la mâncare, la detergent, vedetă a reușit să se bucure de noi contracte de imagine datorită show-ului. Se pare că Sorin Bontea și-ar fi crescut veniturile cu aproximativ 10.000 de euro pe lună.

Pe de altă parte, și colegul său, Răzvan Fodor s-a bucurat de notorietate după Asia Express. Deși fusese prezent în televiziune datorită unor proiecte importante, cântărețul nu cunoscuse cu adevărat succesul. Dincolo de câștigarea competiției alături de Sorin Bontea, echipa a fost considerată drept cea mai carismatică pereche din concurs. După terminarea show-ului, Răzvan a primit o ofertă interesantă din partea postului Antena 1. Acesta urmează să fie prezentatorul noii ediții “Burlacul”. În ciuda faptului că show-ul ar fi trebuit să apară în toamnă, pandemia de coronavirus a suspendat filmările. Astfel, vedeta ar urma să încaseze 7.000 de euro pe lună, conform surselor impact.ro.

Comentarii
Adauga un comentariu