National

Ilan Laufer, anunt de ultima ora cu privire la proiectul Smart Start USA

Publicat: 13 mai 2019
1

Ilan Laufer a facut o postare pe Face Book, prin care anunta ca incepand de marti, 14 mai, Caravana Smart Start USA va porni intr-o serie de intalniri cu antreprenorii romani.

Ilan Laufer: Sunt total nevinovat! Acuzatiile mi se par ridicole

''Dragi prieteni, Ma bucur sa va anunt ca maine editia 2019 a Caravanei Smart Start USA porneste intr-o serie de 10 intalniri cu antreprenorii romani. Vom fi, asadar, timp de 10 zile, in 10 orase, in dialog direct si deschis cu cei care au gasit in programul Smart Start USA sansa de a depasi granitele regionale si de a-si transforma dorintele de expansiune in afaceri de succes pe piete economice mature, cu oportunitati concrete, cum este cea americana. Va astept la intalnirile noastre din prima saptamana a caravanei, dupa cum urmeaza:
• Marti, 14 mai ,ora 14:30 – Constanta, Universitatea Ovidius, Aleea Universitatii Nr.1, Campus Corp A, Etaj 1, Sala Senatului;
• Miercuri, 15 mai, ora 17:00 – Buzau, sediul Consiliului Judetean Buzau, Sala "Dimitrie Filipescu", Bulevardul Nicolae Balcescu, nr. 48;
• Joi, 16 mai, ora 11:00, Brasov, Camera de Comert si Industrie, Str. Mihail Kogalniceanu Nr. 18-20, bl. 1K, sc. C-D;
• Vineri, 17 mai, ora 12:00, Iasi, Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi", sala T3, Bulevardul Profesor Dimitrie Mangeron Nr. 67.

Vom prezenta, atat programul Smart Start USA si platforma de inscriere, cat si povestile de succes ale antreprenorilor care au beneficiat deja de avantajele de a fi membru al comunitatii Smart Start USA'', a scris Ilan Laufer pe pagina sa de Facebook.

Adauga un comentariu