Actualitate

Ilan Laufer, apel adresat lui Klaus Iohannis și Ludovic Orban: „Fiecare judeţ are o situaţie diferită care necesită o expertiză locală”

Publicat: 06 mai 2020

Co-președintele Platformei Social-Liberale, Ilan Laufer, le solicită președintelui și premierului României să descentralizeze deciziile referitoare la relaxarea măsurilor de după starea de urgență la nivel local. Acesta susține că măsura este una crucială pentru economia românească deoarece situația diferă de la judeţ la judeţ şi este necesar că hotărârea să fie luată în cunoştinţă de cauză.

”Domnule Preşedinte Iohannis, Domnule Premier Orban

Este crucial pentru ECONOMIA României că după trecerea de la starea de urgenţă la starea de alertă deciziile ce ţin de managementul pandemiei şi deciziile ce fac referire la măsurile de relaxare treptată în vederea redeschiderii economiei, să treacă de la nivel central la nivel judeţean.

Fiecare judeţ are o situaţie diferită care necesită o expertiză locală pentru găsirea celor mai bune soluţii pentru redeschiderea treptată a economiei cu protejarea cetăţenilor. Dacă toate deciziile vor rămâne doar la nivel central după trecerea de la starea de urgenţă la starea de alertă, economia românească va continua să se afle în cădere liberă.”, a spus Ilan Laufer.

Comentarii
  • Hai La!!s crezi te-am asteptat mai Laufer pe tine sa ne spui gogoasa asta!! Dute la „soseta” poate mai scoti ceva de la el!

  • Terminati o dată cu mascarada asta, și ridicați restricțiile. Nu treptat, nu pe rând….odată toate. Nu mai cheltuiți banii pentru întreținerea acestei perdele de fum

Adauga un comentariu