Actualitate

Ilan Laufer: „Orbane, lasă-ne că ne duci pe toți în prăpastie”

Publicat: 30 iul. 2020
ALT«Liderul Platformei Social Liberale, Ilan Laufer»
Liderul Platformei Social Liberale, Ilan Laufer

Liderul Platformei Social Liberale, Ilan Laufer, a transmis un mesaj dur la adresa premierului Ludovic Orban. Acesta îl acuză pe prim-ministru de faptul că, sub conducerea sa, 25% dintre românii angajați în mediul privat, au rămas fără locuri de muncă. De asemenea, Ilan Laufer îl consideră pe Florin Cîțu cel mai prost ministru de Finanțe din istoria României și îl încurajează pe Ludovic Orban să nu se mai lase păcălit de acesta.

În încheiere, liderul Platformei Social Liberale îi solicită premierului să renunțe deoarece a avut toate instrumentele necesare pentru a face lucrurile să fncționeze în România, însă nu a făcut nimic constructiv pentru popor.

„ORBANE LASĂ-NE, CĂ NE DUCI PE TOȚI ÎN PRĂPASTIE!

Orbane!!! Sub conducerea ta, 25% dintre românii angajați în mediul privat și-au pierdut locul de muncă de la începutul pandemiei, iar această cifră crește zilnic.

Orbane, nu te mai lăsa păcălit de Florin Cîțu, cel mai slab ministru de finanțe din istoria României!

Orbane, sub conducerea ta, economia României a pierdut peste 7.200 de locuri de muncă zilnic, de la debutul stării de urgenţă şi până pe 15 iulie, iar aceasță cifră va continua să crească odată cu dispariția ajutorului de șomaj.

Orbane, 1 din 4 români care lucrează în mediul privat, și-au pierdut locul de muncă de la începutul pandemiei, iar Cîțu nu a făcut absolut nimic pentru a preveni sau stopa acest fenomen de-a dreptul catastrofal pentru economia românească.

Orbane, lasă-ne! Ai avut toate instrumentele, inclusiv instrumentul numit PSD Ciolacu, la dispoziție pentru a face ceva pentru economia românească dar, din păcate pentru noi, nu ai făcut absolut nimic.

ORBANE LASĂ-NE, CĂ NE DUCI PE TOȚI ÎN PRĂPASTIE”, a declarat Ilan Laufer.

Ilan Laufer, liderul PSL, atac la Marcel Ciolacu: „Blatul de care vă suspectez că îl aveţi cu Orban este resimţit peste tot la nivelul ţării”

Liderul Platformei Social Liberale, Ilan Laufer, a transmis vineri, 10 iulie 2020, faptul că blatul de care îl suspectează pe liderul interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu,  că îl are cu premierul României Ludovic Orban este resimțit peste tot la nivelul țării.

„Domnule Marcel Ciolacu,

Mă aflu în Turul României “Acum ori niciodată “, ajung în fiecare județ din această țară și mă întâlnesc peste tot cu foști colegi care mă întreabă disperați de ce s-a predat PSD?! Blatul de care eu vă suspectez că îl aveți cu Orban, este resimțit peste tot la nivelul țării. Este jale!

Oamenii sunt disperați, foștii colegi din PSD nu se mai simt reprezentați nici de către dvs., nici de către echipa de conducere interimară și nestatutară, mai ales după ce ați votat, pe rând, Guvernul Orban 1 și Orban 2, starea de urgență și pe cea de alertă, fără să vă gândiți deloc la oameni, la faptul că se încalcă drepturile fundamentale ale cetățenilor români și la faptul că oamenii sunt abuzați.

De firmele cu capital autohton nici nu mai poate fi vorba, toți și-au pierdut încrederea în PSD.

Din scaunul pe care îl ocupați, nu ați făcut nimic pentru capitalul autohton, ați lăsat peste 100.000 de companii românești să se ducă încet și sigur spre faliment. Mimați opoziția la nivel de Hollywood, meritați chiar un premiu Oscar pentru cel mai bun BLAT în rol secundar din istoria PSD-ului, că de un rol principal nici nu poate fi vorba. Ați dus PSD-ul în cea mai neagră perioadă a sa, iar activul partidului nu vă mai vrea la conducere, din cauză că se simt trădați, vânduți și nereprezentați sub nicio formă.

Foști colegi îmi spun că dacă nu faceți un congres aranjat sau, mai nou, aranjat online, nu vă mai votează nimeni. Cum a ajuns un partid care a câștigat alegerile cu 46% să fie în opoziție și votul oamenilor să nu mai conteze?

Mai nou, am auzit că sună oamenii din PNL la presă să le spună să nu vă mai “înjure”. Când am auzit, i-am întrebat dacă la presa “PDS-istă”? Că presa “PNL-istă” ar trebui să vă facă statuie și să vă laude zilnic. Nici în cele mai frumoase vise nu sperau ei să aibă un asemenea președinte în fruntea PSD!”, a transmis Ilan Laufer, lider PSL.

 

Comentarii
Adauga un comentariu