Actualitate

Ileana Badiu a trăit o adevărată dramă până să devină mamă. Vedeta a pierdut opt sarcini

Publicat: 24 mai 2022
Ileana Badiu dramă mamă
Iliana Badiu consideră că venirea pe lume a fiului ei este o minune

Recent, Ileana Badiu a recunoscut prin ce dramă a trecut până să devină mamă, vedeta pierzând nu mai puțin de opt sarcini. Aceasta se bucură de succes în carieră, iar în viața personală este o soție și o mamă fericită. Însă drumul Ilenei Badiu până să aducă pe lume un copil a fost presărat de foarte multe greutăți. Cu toate acestea, vedeta are în prezent o căsnicie frumoasă alături de medicul Cătălin Badiu, cu care are un băiețel.

Ileana și Cătălin Badiu sunt căsătoriți de 13 ani, iar povestea lor de dragoste este una atipică. Au petrecut mai bine de 11 ani la distanță, iar în ciuda kilometrilor care i-au despărțit, au găsit întotdeauna o modalitate de a fi alături unul de celălalt. Cei doi formează un cuplu din 2003, s-au căsătorit în 2008 și au un fiu, Sasha (12 ani), născut în iulie 2009. Ileana și Cătălin s-au cunoscut când bărbatul era în ultimul an de medicină.

Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini înainte să devină mamă

Ileana Badiu a mărturisit recent că venirea pe lume a fiului ei este o minune, având în vedere că medicii i-au spus că este imposibil să devină mamă. Actrița a pierdut nu mai puțin de opt sarcini înainte să-l nască pe Sasha.

„Am pierdut multe sarcini, opt mai exact. Am fost într-un bruiaj hormonal, dar nimic nu m-a doborât. Înainte să mă căsătoresc cu Cătălin, am fost în Germania, la o mare clinică specializată pe infertilitate, unde mi s-a făcut o investigație și mi s-a dat verdictul că este imposibil. Trebuia să mă obișnuiesc cu ideea că nu pot avea un copil și să mă orientez pe ce aș putea să fac, și anume să înfiez.

Am hotărât să ne căsătorim și, la nunta noastră, părintele de suflet a zis foarte relaxat «o să ai un copil, fii fără nicio grijă». După nuntă, la foarte scurt timp, am rămas însărcinată. Sasha a fost o minune, care s-a întâmplat și s-a întâmplat într-un mod foarte mistic, aș zice”, a precizat Ileana Badiu, în emisiunea „La Măruță”.

Ileana și Cătălin Badiu, relație la distanță timp de 11 ani

Invitată în urmă cu ceva timp în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, Ileana Badiu a vorbit despre bărbatul care îi este alături de mai bine de 17 ani. Totodată, ea a dezvăluit cum au trăit o relație la distanță timp de mai bine de un deceniu. Cătălin Badiu a revenit în România în urmă cu șapte ani, atunci când fiul său și al artistei avea cinci ani.

Ileana a vorbit despre începuturile relației cu cel care astăzi îi este soț. Ei s-au reîntâlnit la 19 ani de la terminarea liceului, iar la scurt timp bărbatul a fost nevoit să plece din țară. Distanța nu a fost impediment pentru ei și au continuat să aibă discuții interminabile la telefon și să descopere lucruri fascinante unul despre celălalt.

„Viața în cuplu este un parteneriat pe termen lung, Doamne-ajută. Un parteneriat implică și renunțări sau reguli, respectarea celuilalt sau a dorințelor celuilalt. De la început am știut că soțul meu are un parcurs profesional pe care trebuie să-l îndeplinească. Sigur, n-am știut că vor fi 11 ani, pentru că atât am stat la distanță. N-am știut între timp că ne ajută Dumnezeu și ne dăruiește și un copil. L-am purtat cumva singură, pentru că el venea doar în weekend-uri și l-am și crescut singură până la vârsta de 5 ani, când a revenit soțul meu în țară, dar am știut de la început și mi-am asumat treaba asta”, a spus Ileana Badiu.

În cadrul aceluiași interviu, actrița a dezvăluit că ar pune punct unei căsnicii în momentul în care fie ea, fie partenerul ei și-ar pierde interesul. Nu ar accepta nici infidelitatea, însă o leagă de motivul anterior.
Adauga un comentariu