Mozaic muzical

Ileana Ciuculete ar fi implinit 67 de ani. Cornel Gales huzureste in Spania, dar continua lupta pe avere cu fiii vitregi

Publicat: 20 sept. 2019

Doi ani si jumatate au trecut de la moartea Ilenei Ciuculete, dar rudele ei sunt in continuare in razboi. Sotul, Cornel Gales, se lupta in instanta cu fiii regretatei cantarete care astazi ar fi implinit 67 de ani. Nu renunta si pace la pretentiile asupra averii artistei, desi pare sa traiasca pe picior mare, in Spania.

Relaxat, cu barba si trabuc, pe marginea unei piscine. Sotul Ilenei Ciuculete pare sa fi inceput o viata noua in Spania, departe de toate necazurile din Romania. De altfel, el nu s-a ferit sa se afiseze cu noua iubita, nimeni alta decat sefa lui, Viviana. De curand, Gales (57 de ani) a postat mai multe imagini cu el din Spania, in curtea unei vile cu piscina. Este complet schimbat: a albit, are barba si cateva kilograme in plus.

Desi este departe de Romania, nu a renuntat la razboiul pe care il duce in instanta cu Mugurel si Cristian Sfetcu, baietii Ilenei Ciuculete din prima casatorie. Vaduvul cantaretei a facut Apel dupa ce instanta Judecatoriei Sectorului 1 s-a pronuntat in urma cu un an, privind succesiunea averii cantaretei. Primul termen al procesului care se va judeca la Tribunalul Bucuresti este stabilit pentru data de 26 septembrie.

Sotul cantaretei a asteptat timp de 8 luni ca instanta sa-i dea termen la noul proces, pe care il are cu fratii Mugurel si Cristian Sfetcu. Barbatul a contestat decizia judecatorilor din noiembrie 2018, pentru ca nu a fost multumit de felul in care acestia au decis sa se imparta averea cantaretei Ileana Ciuculete. Conform deciziei instantei Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti, Cornel Gales trebuie sa le achite baietilor artistei o cota-parte din vila in care a stat cu aceasta, dar si din drepturile de autor. In urma deciziei judecatorilor, Cornel Gales trebuie sa le dea baietilor cantaretei cate 34.000 de euro, cota-parte din vila respectiva, dar si cate 6.000 de lei, cota-parte din drepturile de autor. Nici Gales nu a ramas mai prejos! Pe langa jumatatea de casa ce i se cuvine, conform legii, ca sot, conform deciziei instantei, el a primit si o patrime din jumatatea de vila ce-i revenea Ilenei, dar si o cota-parte din drepturile de autor.

Instanta a respins insa, partajul unor bunuri precum bijuteriile, hainele si costumele populare, dar si mobila. ”Instanta nu a retinut aceste bunuri. A respins ca neintemeiat. S-a impartit jumatatea de casa de 91.000 de euro din cei 182.000 de euro, la cat a fost vanduta casa. O patrime din jumatatea de vila i-a revenit lui Gales, iar trei patrimi le-au revenit copiilor”, ne-a explicat avocatul Teodor Popa, cel care i-a aparat pe baietii artistei. Decizia nu este una definitiva, ca dovada ca Gales a atacat-o, inca din luna ianuarie 2019. De ce s-a ajuns aici? Dupa moartea artistei, Mugurel si Cristian Sfetcu au vrut sa afle ce avere a lasat mama lor si au cerut in instanta ceea ce li se cuvine. Ei au aflat ca sotul artistei, Cornel Gales, a vandut imobilul in care a locuit acesta cu mama lor, tranzactia avand loc in timp ce ea se afla pe patul de spital.

Mugurel si Cristian au primit informatia conform careia Cornel Gales a vandut casa cu mai mult de cat le-a spus si au acuzat chiar ca mama lor, bolnava fiind, a fost fortata de acesta sa semneze pentru vanzarea vilei in care locuiau. In urma deciziei din noiembrie 2018,  Cornel Gales a fost obligat de judecatori sa plateasca o cota-parte din casa in care a locuit ani de zile cu Ileana Ciuculete. loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit