Magazin

Ileana Ciuculete il acuza pe Catalin Maruta de manipulare

Publicat: 08 iun. 2012

Cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete a dezmintit acuzatiile baietilor ei, care au spus, joi, la emisiunea „Happy Hour” de la Pro TV, ca mama lor i-a abandonat si i-a neglijat toata viata.

Artista a spus ca si-a ajutat copiii cu tot ce a putut si i-a batut obrazul lui Catalin Maruta, spunand ca ea nu a fost intrebata nimic inainte de difuzarea interviului cu baietii ei.

„Domnule care faci emisiunea, mai intai documenteaza-te, nu ai spus nimic, ai tacut si ai tras de limba doi copii nevinovati. Barbati, e adevarat. Iti vorbeste o mama. Ai si tu o mama, ai si copil. Ai grija, viata se intoarce”, a spus Ileana Ciuculete, la emisiunea „Drept la tinta”, de la Kanal D.

Totusi, cantareata spune ca ii iarta pe baietii ei, pentru acuzatiile lor, si afirma ca acestia au fost manipulati.

„Nu pot sa fac un calcul cati bani le-am dat, nici nu e cazul, sunt copiii mei. Si acum i-am spus, spune-mi de ce ai nevoie, cati bani am, iti trimit. Ma simt tradata si vanduta, nu numai de ei. Ei au fost manipulati de cineva, Eu va iert, vorbiti ce vreti voi. Nu pot sa port dusmanie pe copiii mei”, a mai spus Ileana Ciuculete.

Cantareata a precizat ca nu va actiona pe nimeni in judecata in urma acestui scandal.

„Nu voi da in judecata pe nimeni, nici nu voi cere drept la limita de al acea televiziune”, a adaugat cantareata.

Mugurel si Cristi Sfetcu, baietii cantaretei Ileana Ciuculete, au acuzat-o pe mama lor ca i-a abandonat si i-a neglijat toata viata. Cei doi i-au adresat cuvinte grele si au spus ca au avut de suferit foarte mult din cauza ei.loading...

Adauga un comentariu