Scena artistica din Romania

Ileana Stana Ionescu arata rau! Actrita e transfigurata total de batranete, abia o recunosti

Publicat: 14 ian. 2019

Anii au trecut peste celebra actrita si si-au lasat amprenta asupra ei, imbatranind-o vizibil in ultimii ani.

Cum arata Ileana Stana Ionescu in 2019? De nerecunoscut! Vedeta a fost prezenta in cadrul emisiunii Refresh by Oana Turcu, alaturi de sotul ei. Ileana Stana Ionescu si Andrei Ionescu, ambii actori de meserie, se iubesc de 67 de ani.

Cei doi au o casnicie frumoasa, cum si-au dorit, si un baiat. Cei doi au depanat amintiri alaturi de Oana Turcu, sotia prezentatorului Cristi Brancu de la Agentia VIP.

Cum arata Ileana Stana Ionescu in 2019

„S-a rugat de mine mult ca sa ne casatorim. Ea mi-a cerut mana. (…) A zis: Tot suntem impreuna, hai sa ne casatorim! Cand a venit mamica ei, vine mama, si ea de moda veche… Hai, totusi, sa ne casatorim.

Si am zis: Eu am 5.000 de lei, ca atata costa un divort, am 5.000 de lei deoparte, ne casatorim si, dupa ce terminam, daca tu vrei sa ne despartim, ne despartim. Pe mine ma asteapta un card, acolo! Si, uite asa, am ramas impreuna glumind asa, din vorba in vorba, nu stiu cand au trecut anii…

Profesional nu am apucat sa-mi doresc nimic, pentru ca au venit la mine niste lucruri nesperate. O sa iubesc meseria asta cat o sa exist. Viata sentimentala a fost la fel de frumoasa. Sunt 67 de ani de cand suntem impreuna. Fericirea vietii noastre a fost momentul in care a venit pe lume fiul nostru. O data pe an vine baiatul si o data mergem noi”, a spus sotul Ilenei Stana Ionescu.

Adauga un comentariu