Mozaic muzical

Ilie Micolov a fost chemat de Elena Ceausescu sa ii cante de durere, pentru ca fiul ei o injura: „O dracuia, vorbea urat cu ea”

Publicat: 29 iul. 2018
3

Ilie Micolov a fost chemat de Elena Ceausescu sa ii cante de durere, pentru ca fiul ei o injura: "O dracuia, vorbea urat cu ea”

In anii `80, Ilie Micolov a fost chemat de Elena Ceausescu sa ii cante, pentru ca aceasta avea o relatie complicata cu fiul ei, Nicusor.

Acum peste 30 de ani, Ilie Micolov a fost chemat de Elena Ceausescu sa ii cante de durere. La acel moment, Micolov, care a decedat saptamana trecuta, la 69 de ani,  era unul din cei mai in voga artisti din tara si fusese de mai multe ori chemat de familia Ceausescu, pentru a canta la petreceri.

Ilie Micolov a fost chemat de Elena Ceausescu sa ii cante de durere: "Fiind in probleme cu Nicu, era nostalgica”

Chiar daca era vorba despre familia presedintelui Romaniei, Micolov a refuzat invitatiile. ”Am refuzat-o. Prima data cand a fost ziua lui Ceausescu, unde este acum Casa Poporului. A doua oara eram intr-un turneu la Bacau si a treia oara ea m-a chemat. Fiind in probleme cu Nicu, era nostalgica”,  a dezvaluit Ilie Micolov, acum cativa ani, intr-o emsiune tv.

Ilie Micolov a fost chemat de Elena Ceausescu sa ii cante de durere: "Toate se aduna in suflet"

Cand era in voga, Ilie Micolov a fost chemat de Elena Ceausescu sa ii cante. „Poti sa fii imparatul imparatilor, nu tii averile in mana. Toate se aduna in suflet. Si ea avea, ca orice om, o rana in suflet. Asta nu o asculta. O dracuia, vorbea urat cu ea, ca mama. Si ii placea ei cantecul ”Din nou acasa”. O induiosase. M-a chemat si eu nu m-am dus”, a spus Ilie Micolov.

S-a spus ca Micolov a fugit in Germania pentru ca Elena Ceausescu a hotarat excluderea lui, dar cantaretul nu a confirmat aceasta varianta.

Adauga un comentariu