Sport

Ilie Nastase incepe lucrarile la Academia de tenis

Publicat: 07 ian. 2009
1

Dupa zece ani de razboaie, Ilie Nastase nu stie daca va candida la functia de presedinte al Federatiei Romane de Tenis, dar spera sa isi vada visul implinit, demararea constructiei academiei de tenis care sa-i poarte numele.

„Momentan, nu stiu daca voi mai candida sau nu. Trebuie sa vad ce se petrece, sa discut cu mai multi presedinti de cluburi, sa vad pe ce ne bazam”, a declarat Nastase. Fostul mare tenisman isi doreste sa inceapa cat de curand lucrarile la o academie de tenis. „Sper ca dupa zece ani de razboaie sa pot incepe lucrarile la Academie”, a mai spus primul lider din istoria ATP.

Florin Segarceanu, Ruxandra Dragomir si Dumitru Haradau vor candida si ei pentru functia de presedinte la FR de Tenis. Adunarea Generala de alegeri a Federatiei Romane se va desfasura in data de 23 februarie, se arata intr-un comunicat de presa. Alegerile ar fi trebuit sa aiba loc in data de 11 decembrie 2008, dar au fost amanate din cauza lipsei de cvorum. Pentru functia de presedinte au candidat Dumitru Haradau, Florin Segarceanu si Ruxandra Dragomir. Unul dintre candidatii la sefia FRT, Ruxandra Dragomir, a declarat dupa Adunarea Generala din 11 decembrie ca unii membri ai federatiei au fost impiedicati sa participe la alegeri.

Adunarea Generala nu a fost statutara din lipsa de cvorum. Au intrat in sala doar 104 persoane, din cele 111 necesare. Foarte multe persoane au fost fortate sa nu intre in sala in care s-a tinut sedinta, desi cand s-a facut cazarea, in hotel erau mai multi de 111 reprezentanti ai cluburilor”, a spus Ruxandra Dragomir. De asemenea, in zilele de 14 si 15 ianuarie, o delegatie a Federatiei Internationale de Tenis va sosi in Romania pentru a stabili locul de desfasurare a partidei dintre Romania si Rusia, in primul tur al Cupei Davis. In perioada 4-7 februarie vor avea loc partidele din cadrul Fed Cup (Cupa Federatiei), in Estonia, iar intre 6 si 8 martie echipa de Cupa Davis a Romaniei va intalni Rusia.

Adauga un comentariu