Viata de cuplu

Ilie Nastase, parasit si de cea de-a cincea nevasta?

Publicat: 07 oct. 2019

Le bate divortul la usa? Se pare ca situatia din familia Ioana Simion – Ilie Nastase e destul de delicata, din moment ce nu mai locuiesc impreuna. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute pe sexoasa sotie a lui Nasty intr-un apartament din zona Pipera. Vecinii au dat-o de gol. ”Sta aici cu chirie de vreo doua saptamani”.

Cel de-al cincilea mariaj al lui Ilie Nastase e din nou in colaps. Cel putin asa pare, judecand dupa fotografiile realizate zilele trecute de catre fotoreporterii Click!  Desi sunt inca sot si sotie, se pare ca Ioana si Nasty nu mai locuiesc impreuna si nu mai impart acoperisul vilei de un milion de euro pe care fostul tensiman o detine in cartierul Primaverii. Bruneta s-a mutat de acolo intr-un apartament dintr-un cartier rezidential din zona Pipera.

Vineri, dupa orele pranzului, dupa ce a venit din Constanta, orasul natal, doamna Nastase nu s-a oprit la sotul ei, ci direct intr-un cartier  rezidential din Pipera.

imbracata extrem de elegant, coafata si machiata, dar cu verigheta inca pe deget, aceasta a coborat din Mercedesul alb, a luat cateva haine agatate pe umerase si a intrat direct in scara blocului nou construit.

Nu, nu a mers la o prietena si nici nu e gazduita de vreo ruda. Acolo locuieste de aproximativ doua saptamani sotia lui Ilie Nastase.

"Nu a cumparat, locuieste cu chirie, dar cine stie pe viitor. De vreo doua saptamani sta aici. Saptamana trecuta a adus mobila, o tot vedem cu haine. Da, a venit si domnul Nastase pe aici”, a declarat pentru Click! unul dintre vecinii noii locatare. Se pare ca Ioana si Nasty au facut acest compromis de a locui separat, pentru a-si reevalua sentimentele.

”Inainte de a se casatori civil in aprilie, Ioana i-a propus lui Ilie sa locuiasca intr-o alta casa. Nu se simtea deloc bine in casa din Primaverii. Desi e o casa superba, mobilata foarte frumos, din pacate ea nu isi gasea locul acolo.  Ilie a fost de acord, doar ca pe parcurs el nu a mai vrut, a uitat de aceasta discutie a lor, iar Ioana a decis ca e mai bine sa plece din casa respectiva. Ea si-a inchiriat un apartament si sta acolo de fiecare data cand vin in Bucuresti. Ilie vine si el acolo, petrec timpul impreuna si probabil va merge sa locuiasca in permanenta cu ea. Cert este ca Ioana nu vrea sa mai puna piciorul in casa respectiva. Are motivele ei”, a declarat pentru Click! o persoana din apropierea cuplului. 

Saptamana trecuta cei doi au fost  surprinsi impreuna la mall-ul din Baneasa, la cumparaturi de mobilier pentru noul imobil. Pareau destul de ok , iar Ilie o tinea de mana pe superba lui sotie care purta o tinuta de 10.000 de euro.  loading...

Adauga un comentariu