National

Ilie Năstase, prima declarație după infectarea cu SARS-CoV-2: „Probabil că dacă nu eram vaccinat aveam o formă mai gravă”

Publicat: 25 nov. 2021

Celebrul tenismen Ilie Năstase a vorbit, pentru News Hour with CNN, după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Acesta este internat la Institutul de boli infecțioase „Matei Balș” și spune că starea sa este una bună.

Singurul simptom pe care l-a avut a fost tusea, însă plămânii nu sunt afectați și nu are nevoie de oxigen. Ilie Năstase a precizat că soția lui nu este infectată, așa cum a apărut în mai multe publicații.

„Mă simt bine, nu am nicio problemă. Nu știu cum m-am infectat. Acum mă simt bine pentru că am avut medicație și mă simt bine. Nu am avut febră. Tuse, tuse am avut”, a spus Ilie Năstase.

Întrebat dacă este vaccinat, Ilie Năstase a răspuns:

„Da, sunt vaccinat. Uite că nu te ferește de treaba asta. Probabil că dacă nu eram vaccinat aveam o formă mai gravă. Soția mea și-a făcut testul și nu are COVID. Știu că nu am nimic la plămâni și e în regulă”.

Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de COVID-19 în Turcia

Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de COVID-19 chiar în vacanța pe care și-o petrecea alături de soția sa la Istanbul. Se pare că fostul mare tenismen a făcut o formă ușoară a bolii. Acesta alesese să se relaxeze câteva zile alături de soția sa într-o vacanță pe malul Bosforului, una dintre locațiile preferate ale cuplului.

Cu toate acestea, la întoarcere, Ilie Năstase nu s-a simțit prea bine, așa că a decis să se testeze COVID-19. Din nefericire, testul a ieșit pozitiv. Ilie Năstase este, însă, optimist că va trece cu bine și peste această încercare.

„Nu este pentru prima dată când Ilie merge la Istanbul cu soția lui. E un oraș care-i place foarte mult. Merg și la multe magazine. Din ce știu, după Paris, pentru Ilie, Istanbul este al doilea oraș preferat al lui”, a precizat pentru Prosport o sursă apropiată cuplului Năstase.

În urmă cu ceva timp, Ilie Năstase a ajuns la spital după ce a avut unele probleme medicale pe fondul supărării provocate de faptul că a fost înlăturat din Consiliul de Administrație al fundației sale.

Comentarii
  • Nea Ilie, când ți-a murit cumnatul ai făcut un gest de o onestitate pentru care ți-as fi ridicat statuie. Ce te face sa dai, acum, cu bată-n balta? Nu mai bine te rezumi la tenis? Apropo, nepoata pentru care ai intervenit, după decesul cumnatului, nu merita să-ți fie ruda.

Adauga un comentariu