National

Ilie Năstase s-a infectat cu SARS-CoV-2. Cum se simte acesta

Publicat: 24 nov. 2021

Ilie Năstase s-a îmbolnăvit de COVID-19, chiar în vacanța pe care și-o petrecea alături de soția sa la Istanbul. Se pare că fostul mare tenismen a făcut o formă ușoară a bolii.

Ilie Năstase se simt bine și nu reclamă reacții agresive ale bolii, potrivit ProSport. Ilie Năstase a ales să se relaxeze câteva zile alături de soția sa într-o vacanță pe malul Bosforului, una dintre locațiile preferate ale cuplului.

Cu toate acestea, la întoarcere, Ilie Năstase nu s-a simțit prea bine, așa că a decis să se testeze COVID-19. Din nefericire, testul a ieșit pozitiv. Ilie Năstase este, însă, optimist că va trece cu bine și peste această încercare.

„Nu este pentru prima dată când Ilie merge la Istanbul cu soția lui. E un oraș care-i place foarte mult. Merg și la multe magazine. Din ce știu, după Paris, pentru Ilie, Istanbul este al doilea oraș preferat al lui”, a precizat pentru Prosport o sursă apropiată cuplului Năstase.

În urmă cu ceva timp, Ilie Năstase a ajuns la spital după ce a avut unele probleme medicale pe fondul supărării provocate de faptul că a fost înlăturat din Consiliul de Administrație al fundației sale.

Ilie Năstase ar fi fost trădat de nașul lui, Ciprian Marica

Ilie Năstase a rămas șocat după ce ar fi fost trădat de nașul lui, Ciprian Marica. Fostul atacant l-ar fi exclus pe tenismen din Fundația „Ilie Năstase”, punându-I pe tatăl și unchiul lui în locul tenismenului.

Recent, în cadrul unui interviu, Ioana Simion, actuala soție a lui Năstase, a confirmat faptul că fostul sportiv a fost internat, din cauza problemelor la inimă: „Ilie m-a sunat la începutul acestei săptămâni și m-a rugat cu o voce stinsă să vin la el la spital.

Era internat la Spitalul privat Ponderas, fiindcă el are ceva probleme și cu inima. A reușit să rămână calm în toată nebunia asta. Medicii i-au cerut explicit să nu se enerveze, fiindcă altfel ar fi putut apărea ceva complicații. L-am întrebat ce i s-a întâmplat și atunci el mi-a povestit cum Ciprian Marica, nașul nostru de căsătorie, i-ar fi preluat afacerea!”, a declarat Ioana Simion, pentru playsport.ro.

Soția lui Ilie Năstase a dezvăluit și faptul că Ciprian Marica l-ar fi pus în ultimul timp pe finul lui să semneze anumite acte, însă fostul tenismen susține că acele semnături îi permiteau bărbatului doar să facă anumite plăți în numele lui.

Adauga un comentariu