Cancan

Ilie Năstase și Ioana au renunțat la divorț. Cei doi și-au mai dat o șansă

Publicat: 10 iun. 2021
Ilie Năstase divorț
Ioana Simion s-a răzgândit și nu mai divorțează de Ilie Năstase

Fostul tenismen Ilie Năstase și Ioana Simion au renunțat la divorț și au retras cererea de pe rolul instanței, la care aveau termen pe 24 iunie. Reamintim că la începutul anului cei doi au fost protagoniștii unui scandal monstru. Atunci a fost nevoie de intervenția poliției pentru a calma situația.

Ilie Năstase se află în top 50 cei mai bogați jucători din tenis, cu o avere de 15 milioane de dolari. Pe lângă proprietățile și bijuteriile cumpărate, Ilie Năstase a fost darnic și cu femeile din viața lui, în special cu cele pe care le-a dus la altar. Se pare însă că dacă ar fi divorțat, Ioana Simion nu s-ar fi ales cu nimic din partea lui Năstase, astfel că i-a mai dat o șansă după jumătate de an de la scandalul monstru aplanat de Poliție. Astfel, soția fostului mare tenismen a decis să își retragă cererea de divorț, mai ales că pe 24 iunie era programat un nou termen la tribunal.

Ilie Năstase și Ioana au renunțat la divorț

Ioana Simion vrea să-și retragă cererea de divorț și să continue relația cu Ilie Năstase. Au trecut printr-un scandal mare în urmă cu jumătate de an, când Ilie a fost acuzat de agresiune și Ioana a chemat Poliția. Din acel moment, femeia a plecat din căminul conjugal și era rezervată în privința continuării relației cu Ilie.

Se pare că timpul le vindecă pe toate și așa a fost și în cazul lor. Înainte de noul termen de la tribunal, Ioana se gândește să-și retragă cererea de divorț. Ioana consideră că Ilie are mare nevoie de ea și a spus că va vorbi cu avocata și își va retrage cererea de divorț.

„Sâmbătă am fost la o mânăstire dragă sufletului meu și de acolo a plecat totul. A plecat din interiorul meu această decizie. Ilie are mare nevoie de mine. Probabil că-mi voi retrage cererea de divorț. În astea șase luni noi ne-am petrecut mai tot timpul împreună. O să mă întâlnesc cu avocata mea și o să-mi retrag cererea de divorț”, a declarat Ioana Năstase.

Pleacă la Paris, la Roland Garros

Ilie Năstase și Ioana Simion pleacă la Paris, la Roland Garros, invitație pe care bruneta nu putea să o rateze. Aceasta spune că nu poate să-l știe singur pe cel care îi este partener de viață.

„Am primit o invitație la Roland Garros, voi fi acolo ca soția lui Ilie. Vreau să fiu lângă el. Eu nu pot să fiu lângă familia mea și să-l știu pe Ilie singur. Eu vreau să am liniște, nu vreau certuri și scandaluri. E mai bine pentru mine și Ilie. Eu nu am uitat acel eveniment din luna ianurie, l-am iertat și am trecut peste, încerc să fie cel mai bine și pentru mine și pentru el, e exact ce simt acum”, a mai spus soția fostului jucător de tenis.

Chiar dacă cei doi s-au despărțit, acum Ilie Năstase și Ioana Simion au renunțat la divorț și vor da o nouă șansă mariajului lor.

Adauga un comentariu