National

Ilie Sarbu rupe tacerea. Vezi prima declaratie dupa sedinta senatorilor PSD

Publicat: 30 aug. 2015
1

Ilie Sarbu, fostul lider al grupului senatorilor PSD, a declarat duminica, 30 august, la iesirea din sedinta senatorilor PSD, in cadrul caruia a renuntat la functie si in care s-a ales un nou sef, ca ar fi vrut sa plece la Curtea de Conturi inca din Februarie, dar ca a mai ramas pentru ca l-a rugat ginerele sau, premierul Victor Ponta.

Ilie Sarbu a iesit cu zambetul pe buze din sedinta senatorilor PSD, in cadrul careia a renuntat la sefia grupului social-democrat din Senat.

Citeste si Victor Ponta, primele declaratii dupa intalnirea conducerii PSD cu grupul de la Senat

„Este un moment in care voi putea face mai multe in alta parte (n.r. Curtea de Conturi). Intre mine si Dragnea nu exista nicio problema. Sunt obligat sa ies din tot, din PSD, Senat, ma obliga functia. Daca tot mai sunt in putere, mi-am spus ca trebuie sa fac asta. M-am gandit la Curtea de Conturi din februarie, dar am ramas pentru ca m-a rugat Victor, mi-a spus ca are nevoie de mine”,  a declarat Ilie Sarbu.

Acesta a mentionat ca a renuntat la functia de lider al grupului senatorilor PSD pentru ca totul merge bine, sustinand ca daca ar fi existat probleme, nu ar fi plecat.

Referitor la noul sef al grupului social-democrat din Senat, Mihai Fifor, ales cu 42 de voturi, Ilie Sarbu a spus ca este un politician tanar sli destept, dar si ca a avut de la cine sa invete.

Citeste si Guvernul va aproba majorarea salariilor cu 25%

„Poate ca l-a inceput nu va putea mobiliza grupul asa cum am facut-o eu, insa e un baiat tanar si destept. In plus, in trei ani de zile a avut ce sa invete de la mine”, a explicat Ilie Sarbu.

Mihai Fifor a fost ales lider al grupului PSD de la Senat cu 42 de voturi, dupa ce fostul sef Ilie Sarbu a renuntat la functie.

Adauga un comentariu